23/9

Fyra dagar kvar till lön..

och FAN jag va till slut tvungen att låna pengar av mamma. iofs bara 200 så ja tycker jag klarat mig rätt bra den här månaden ändå :) Och som sagt så rullar det in nya pengar snart. Men innan dess kommer de hända mycket. Imorn är det jpbb från halv tre till stängning, blev förlängd som vanligt :) sen fick ja en förmiddag på tisdag och då önskar jag att jag e pigg när jag slutar vid ett så jag kan damssuga och skura lite här hemma. det behövs! Men som mamma sa, herregud det finns väl värre saker än en stökig lägenhet! Och det finns det faktist, men som ni kanske vet så mår jag aldrig bättre som när det är nystädat.

Idag hade jag super passet fan, scanning 2 tim, rasterna 3 tim, scanning 1 tim.. helt toppen :) Tiden gick fort som vanligt då! Klart jobbet är segt, men det blir ju inte roligare än vad man gör det. Så upp med mungiporna och on with the joke's ! :) Love u girls.

Nepp, nu blire "ensam mamma söker" .. sen ska jag förmodligen fortsätta plöja igenom Heroes första säsong om jag inte hamnar framför 50 first dates elr vad den heter.. Men men, minnen minnen.. we don't like.

Har kär-känslor hela tidne i kroppen, undra i vem?:)

Emelie.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback