22/7

sköna tider,,

jess, nu lever vi highlife! sommargänget iår är helt fantastiskt.. dom närmaste, emma, karin & tirre är helt otroliga!

Jaha, var visst ett tag sen jag skrev, men har liksom inte tid och inte ork heller för den delen. Livet rullar på som vanligt.. jobbar, festar, solar.. gött som fan.

Helgen som gått så har jag hunnit med lite grann iaf, trots jobb. I fredas hängde jag på adam ut till jockes stuga, vi åkte båt, lekte med vatten leksaker, badade, solade & fiskade.. sen åkte vi in till stan igen och kvällen tillbringades hemma hos emma med henne och karin, när dom gick till krogen så gick jag hem för jag skulle upp å jobba på lördan.. slutade halv sex och då var det snabbt ombyte sen hem till emelie "röva" för lite grilla & dricka, skit bra kväll med massa tjejkompisar, gammal 90-talsmusik ala aqua & markoolio haha.. sen blev det mastis och det va faktist också kul !
men jobba igår var mindre roligt, men vad gör man inte? idag dock så gick jag dit en och en halvtimme för att Lisa skulle kunna ringa in nån bara, nackspärr :( men men, det kan jag leva med.. har legat i soffan sen jag kom hem.. och jessica på jobbet sa att det enda som hjälper mot nackspärr är godis så det rådet lydde jag också ;) haha

förhoppningsvis är jag bra tills imorgon så jag kan jobba igen.. men det märks..  annars blir det samma visa imorn, ligga i soffan och bara ta det lugnt.. usch, jag som så lätt blir uttråkad.. nej nu orkar jag inte sita här längre, ska upp till karins hus och titta på när hon packar.. flytt för henne denna vecka :) då e de bara en trappa emellan oss, mitt golv är hennes tak =)

Här är mitt liv
http://seemlaan.bilddagboken.se

stay fresh!

12/7

Handboll vs Teatern.

vad i HELVETE ska jag välja? fan fan fan.. var helt säker på att det var teatern jag ville hålla på med men nu hitta ja massa gamla handbollsbilder från i vintras och jag vet ju hur mycket jag älskade det då.. och iår kommer vi vinna, typ jämt :) hehe.. ett år i div2 har gjort laget starkt men troligtvis så kommer många sluta till hösten så det blir inte det gamla topp laget som jag hoppats på! men jag funderar såhär.. jag har för mig uppsättningen är i november, då måste ja väl kunna börja efter de? tyckte jag lät som en bra idé haha. men handboll utan sofie skulle kännas konstigt.. och utan ingemar..tyckte han va så bra.
jaja, det märks i slutet på augusti hur allt blir. EN sak vet jag och det är att maxi kommer få stå ut med mig länge till för där trivs jag.  :)

just nu da.. Fick nyss höra Metallica live genom telefonen, :)
mm å så sitter ja å väntar på karin som solat men precis NU ringde hon på porttelefonen.. nu blire MYYYS :)

Älskar livet, kommer alltid göra , vad jag än säger.

Stay fresh!

10/7

Städa..

vare tänkt att ja skulle göra idag, tror ni jag har börjat? har bara städat akvariet och sen blev det fika på stan och se hem & laga mat och nu är jag fast här, hatar dammsugning :(
Men helgen var underbar, shit vilken fylla. länge-längesen.. NOT haha.. vilken super sommar det är, okej att vädret sugeer, men vännerna och alkoholen botar den bitterheten någorlunda bra ;) haha

finns ingen tid för att skriva blogg på sommaren så det blir bara korta inblickar ibland..

just nu bara hoppas jag på några små grejer.. men en ganska stor =) vi får se om ett halvår haha..

här har ni mitt liv... http://bilddagboken.se
terrortirre
mossfeldt
tulsi
& naturligtvis min egna seemlaan :)

stay fresh!

8/7 elr vad det är för jävla datum

så jävla ledsen besviken och arg.

hoppas ni själva förstår varför.

önskar ja var klonad så jag kunde vara alla tillags jämt istället.

3/7

Sommar.

Även om inte solen skiner och fåglarna kvittrar högt så känns det ändå att det är sommar. Vi har blivit ett stort hräligt gäng som härjar tillsammans och hittar på massa roliga saker. Man får höra från folk utomstående (bland annat ni som nu läser detta) att vi i vårat tjejgäng verkar ha så kul. Och det är skönt att höra att folk tittar på oss och ser den lycka det innebär att vara oss. Jag tänker inte nämna några namn för då glömmer jag bara nåt och sånt kan vara känsligt. Men jag vill även att ni som jag inte umågs med ska förstå att även om vi ser ut att ha kul j'ämt och ständigt så har vi också våra problem och andra känslor, men dom tar vi ju inte kort på och lägger ut på bilddagboken ;) hehe..

Karin ringde alldeles för en liten stund sen för att komma med det glada beskedet att hon fick lägenheten under mig!! Fattar ni vad kul det kommer bli?? Glida ner med mysbyxor & tofflor med en te-kanna under armen för att ha myskväll. så himlans skönt att ha en vän så nära jämt.

Idag har jag varit ledig med vädret har sugit så jag har hunnit med två "fika" stunder med först Karin, sen lill-emma (måste skriva så för att inte folk ska tro de e min emma) & Tirre.. så sköna tjejer!
Och om en timme ska ja & karin ut å gå ett varv vid björkhallen innan vi ska göra pannbiff & potatis :)

Imorn går ja på't & jobbar 3 dagar, men ska ändå med på teatern imorn så det kommer nog gå snabbt, sen e det helg och ledigt och fylla :))

Glöm inte spana in http://seemlaan.bilddagboken.se

KRAM

Stay Fresh!

1/7

Det är inte många som...

..har en sån vänskapskrets.. tack allihop för en bra vecka och kväll igår!! känns verkligen som om jag fyllt år hela veckan :) haha Höjd punkter från igår då;

· Presenten utav Nybble & Adde, jätte gulligt paket och as gulligt kort. jag blev så glad. Det stod "Till Semlan för att du är så het !!! " och så fick jag en brandsläckare :) hahaha

· Cissi's minne. Hon hade skrivit en sak i kortet som jag sa för ett år sen. Den människan är helt otrolig, tack!

· Allt folk som kom och gick, sammanlagt vill jag inte ens tänka på hur många det var här igår, men det blev sådär bra att vissa gick och nya kom. love it. (tacklistan kommer längst ner)

· Karins tal som jag "knappt" minns hemma hos mig och att alla använda sina vackara stämmor och framförde den fina låten. 

· Att micke's hatt befann sig på mitt huvud hela kvällen nästa :) så hot!

· När jag & storebror stog utanför Ankaret och sjöng "Giftig", kan man bli gladare?

· När Tirre gick upp på scenen och fick hela Ankaret att sjunga "Ja må hon leva.." för mig, har aldrig fått något sådant gjort för mig. Rysningar i kroppen. tack babe.

· Att vi har connectat så bra och verkligen kan prata med varandra..

· Att jag har fått dela gårdagen och hela veckan med människor som fungerar bättre än vilket lyckopiller som helst. Att fylla 20 kommer förbli oförglömligt. TACK!

Och här har vi listan på folket som befann sig hos mig:
Emma
Karin
Annie
Emelie G
Matilda
Cissi
Julia
Emily
Tirre
Lovisa
Sandra
Adde
Nybble
Calle
Adam
Kossa
Jocke
Micke
Robban
Preben
Thim
Majorn
Brorsan
Enok *2
Emelie L
och så lilla jag då :)

Sorry om jag glömt någon, jag har fått hjälp med minnet ;) hehe

Stay fresh!