29/7

Så jävla tok-underbart så det finns inte!

Igår stämplade jag ut 12.55 och cyklade hem fort, bytte om grabbade tag i väskan och åkte bort mot systemet, massa massa krångel, orkar inte dra den historien, men det slutade väl med ca 24 öl och 25 cider på min cykel, plus massa packning, vingligt! Mötte brorsan, fia, helen och isabell vid mastis, dom hämtade mig med båt... vi åkte mot mårön och på vägen dopapde vi oss... resten utav kvällen bestod av vattenring-åka, bada, surfa, skratta, grilla, dricka, röka, dansa, gymnatisera, haha.. så jävla skönt. Vädret va på topp hela tiden och alla va glada och allt va bara så skönt. Senare gick vi och la oss och jag trodde jag skulle få svårt att sova i en liten röd stuga mitt i skogen, vid vatten med utedass dessutom (jag som springer på toa ca 3 ggr varje natt) vi satt på altanen innan vi la oss och så skulle ja på dasset så jag tog med en liten lykta, kände mig som Emil i lönneberga :) ... men iallafall, jag somnade som en stock och sov sov sov... vaknade nån gång sådär för att de va varmt och så... annars, inga problem, vaknade på morgonen av att vågorna kluckade mot berget ca två meter från mitt fönster och börja le.... trodde klockan kanske va 6-7 eller nåt så jag tänkte gå upp och ta ett morgondopp innan jimmy o fia skulle vakna men tittade på klockan och hon va kvart över nio! haha, då har man sovit bra :) ... vi myste hela dagen med frukost i solen, stekande, badande, mycket prat... tog en lätt lunch och sen drog vi ut med båten och lyssnade på skön musik och kluckade runt lite... riktigt skönt..Och on top of all this så har man ingen täckning därute så ingen har kunnat få tag på mig, jag trodde jag skulle få spunk men det va faktist också skönt, jag tänkte på mobilen kanske tre gånger, då de hade varit roligt att skicka sms eller nåt, men inte mer än det... så det känns lite konstigt att det va så skönt :)

Hände en liten tråkig grej dock... det sista som hände typ, det hade åkt i en grej i vattnet som jag skulle hjälpa fia och fiska upp, tänkte inte på att klipporna va hala så jag tog ett stort kliv rätt ner på en klippa och halkade, det ömmade till lite i tån men det syntes inget så jag sa att det hade gått bra, men sen när jag gick upp från vattnet såg jag att det började blöda,, började göra lite ont men inte mkt, satte mig på en stol vid stugan och tittade närmare, hela nageln hade lossnat men satt kvar lite nere i hörnet så jag vågade inte röra den utan drog bara på ett plåster det såg skitäckligt ut verkligen, trodde jag skulle svimma nästan, och fia såg ut att va nära å spy(men de gjorde hon inte hehe), men det konstiga va att det inte gjorde ont alls... jimmy sa att det förmodligen va bortdomnat, och han hade rätt för nu gör det bara ondare och ondare :( hoppas jag kommer kunna sova inatt... och jobba imorn, det kommer bli hårt med tobaksleverans soch allt som står på schemat... men fan, bara att bita ihop antar jag... jävligt ont gör det dock...

Snart är det helg... ledig helg, sjukt skönt.

Egentligen hade ja tänkt skriva lite blogg om en annan sak, men jag orkar inte. Det löser sig med tiden det där...

ha de bra.

Emelie.


27/7

Imorn är det äntligen helg för semlans del!

Har jobbat som en idiot hela helgen, men jag tar igen allt imorn. Slutar 13 och blir då upphämtad med en båt utav brorsan, vi ska tillbringa eftermiddag/kvällen i stugan och grilla, dricka, bada och bara hänga.. Jag vet inte riktigt hur många vi blir men några från fias släkt och sådär också vad jag fattat som.. Kommer bli skitgött.. sover kvar och glassar på tisdan sen också.. Längtar!! Är även ledig helgen sen som kommer så det blir också jättebra..

Orkar inte skriva mer, är så himla trött i huvet så jag vet knappt vad jag heter idag, ska upp klockan 5 imorn och jobba också..

Ha de bra.. Idag fyller jag 21,8333333333333333333333333333333333333 år :)

Emelie.

26/7

Inlägget försvann...

Hade just skrivit ett rätt långt inlägg om gårdagens stekande hetta på jobbet, kvällens senare bravader, och dagens stek på brygga 17... MEN allt försvann.. Orkar inte skriva om, men nu vet ni lite vad jag gjort senaste dygnet iaf :)

Emelie.

25/7 - del2

MATUPPROR!

Jag hoppas att det inte bara är jag reagerat på att dom äldre här i Sverige får leva på gamla kokta kalla potatisar och torra köttbullar utan smak. Jag är övertygad om att ni är fler med mig som tycker att barn, sjuka & pensionärer som betalat skatt hela livet och även nu betalar för maten ska få ordentlig mat. Dom säger att det handlar om ekonomi, men helt ärligt vet jag att det finns fler med mig som vet att det inte är många kronor mer det handlar om. Hörde på nyhetsmorgon imorse så pratade dom om detta och uppmanade till att man skulle skriva under en protestlista här på internet.

Jag tycker det känns bra att vi äntligen kan vara med och försöka påverka, i dagens läge har endast 25000 utav Sveriges befolkning på ca 9 miljoner skrivit på, kom igen, häng på du också! Skriv under
här. 
Inget mer än ditt namn behövs, låt 1 minut utav ditt liv gå till att hjälpa folk att få bra mat.

Emelie.


25/7

Oj, är klockan så mycket?

Kristin va inne på jobbet förut, vi blev lite sugna på en skärgårdscig efter att jag skulle sluta så sagt och gort så hämtade hon mig kvart över elva. Jobbet idag gick super fort, tittade knappt på klockan en enda gång, börjar känna att jag inte vill sluta. Finns så mycket jag kommer sakna med det, har bara tre stängningar kvar. Det känns jätte konstigt. Jag vet att jag gnällt endel över jobbet senaste tiden men innerst inne så älskar jag stället. Människorna, stämningen, allt. Det finns inte ett enda ställe på jorden som kommer kunna ge mig det som maxi har gett mig. Jaja, nu är jag på väg mot stora världen och det är bara att hoppas på att jag håller. Iallafall... Vi åkte ut i skärgårn, la oss på en brygga vid café pärlan och tittade upp mot stjärnorna, det va så fint. Vi körde replikerna ur Lejonkungen och skrattade lite, det va bara en sån härlig känsla. Vattnets kluckande och enkelt torsdagsprat. Efter kanske en timme åkte vi in mot stan och tog en sista cig vid bankomaten nedanför mig, vi stod kvar ett tag och bara hängde. Då glider det förbi en Mustang och K bara "en mustang!".. Jag tykcte det såg ut som Koffan som körde (fråga mig inte hur jag såg det eftersom de va mörkt, det gick fort och han satt på fel sida).. Men iaf, jag ringde upp honom och givetvis va det han! Så dom kom och hängde lite med oss. Trevligt. Vid ett eller nåt så åkte dom och jag och K sa godnatt. Det blev trevliga två timmar.

Imorn är de fredag, löningsfredag dessutom, kommer förmodligen inte palla utgång då vi är underbemannat i förbutiken och jag jobbar hela eftermiddan/kvällen nästan.. Men vi får se, skit trött eller tog taggad... Nåt blire. Ska iaf träffa emma efter jobbet.

Ska förresten ha en No-spending månad nu... Kommer bli skitsvårt men har man bestämt sig så har man.. Måste spara !!

Godnatt och sov gott, somnade förresten ifrån boken igår så vi får se om jag håller mig vaken dom sista 40 sidorna ikväll.. Hoppas de!

Emelie.

24/7

Tacksam.

Idag är en tacksamhetsdag. Har en glad känsla inom mig. Satt just och tittade på en film
Emma lagt upp på sin blogg. Och jag bara satt och log stort hela filmen. Gillar verkligen vart vi hamnat. Det är svårt att inte vara tacksam tycker jag.

Nu ska jag fortsätta hänga i soffan, jag vet att solen gassar ute men jag ska iväg och jobba om ett tag och det blir bara träligare om man väl får smaka på solen. Då är det bättre att missa det helt :)
Typiskt att det skulle bli sånt här väder just denna vecka när jag har gris-passen... HELA VECKAN & HELGEN! Jaja, pengar pengar pengar.....

Du gör mig lugn. Har i alla tider haft problem med att sova till och från, men jag har sovit mig igenom hela nätterna senaste tiden. Jag vet inte vad det kan vara, jag bara känner mig så lugn i kroppen. Känns skönt. Pratade lite med Johanna igår om Barcelona resan, för jag upptäckte att den flygplatsen vi landar på ligger i en annan stad, en stad en bit från Barcelona, så jag blev lite såhär "jahopp-hur-ska-vi-lyckas-med-detta-nu-då?", men hon lovade att hon skulle hjälpa mig/oss med allt. Så det löser sig helt enkelt. Om en månad har jag klarat det och är hemma igen:) Haha inte många som ska resa bort som går och längtar efter att ha kommit hem haha. Men sån är jag jämt, det är kul att komma iväg, men desto roligare att komma hem. Hehe. Måste fan skaffa kattvakt också! Funderar på om man ska ha två så det slipper va en som måste gå hit fem ggr... men egentligen, nån måste väl vilja hjälpa mig? det handlar om att kanske gå hit tre-fyra gånger under loppet av fem dagar, för att se så hon lever och klappa lite på henne. Maten kommer räcka för hon har ju stora skålar nu :) Vattnet måste dock bytas. Jaja, det löser sig.



Ha det gott, igelkott.

Emelie.

23/7

Onsdag.

Dagen började inte sådär jätte bra... Vaknade 06.00 av att klockan ringde, "oh no..", mådde skitkasst.. Ont i magen och mådde illa... Men eftersom jag skulle va först på plats i kassan va det bara att pallra sig upp.. försökte äta frukost, gick sådär... Kom till jobbet och sa att jag mådde illa så dom började försöka ringa in nån i mitt ställe.. Dom lyckades inte så bra och jag fick en magtablett utav viola, trodde inte att det skulle hjälpa ett dugg men vid typ tio-elva så mådde jag jätte bra och sa till dom att dom kunde sluta få tag på nån för jag mådde bättre... jag hade förberett tobaksplocket jätte bra och när det väl va dags för det så gick et smidigt och lätt, självklart stressigt, men KUL :)  Fick sluta i rätt tid idag till och med, händer inte ofta... Hade tänkt ha mig en mysig hemmakväll och bara ta det lugnt.. Tills emma skrev "ska du och jag supa oss fulla?"... så hon kom hit, och annie kom, och mysigt blev det.. sen körde niclas oss ut till skärgårn så satt vi där i solnedgången en stund.. supermysigt.. Livet är att bra ibland! :)

Nu ska jag lägga mig och försöka hålla mig vaken såpass så jag kan läsa ut min bok.. Såå bra.
Ta hand om er.
Sjuukt nervös för barcelona resan, men det ordnar sig.. !

Emelie.

21/7 - del2

Barcelona 18/8 !!

Tror ni det smäller gött eller? Fyra tjejer, kan bli galet... Spännande värre.

Emelie.

21/7

Schemat kan fan inte bli bättre !!

Idag damp det ner ett välkomstbrev från Kau i min brevlåda.. Äntligen fick jag kurskoden så jag kunde gå in och kika på mitt schema.. Första delen av kursen befinner jag mig i skolan tis&tors 13-16... endast! och andra delen av kursen typ tis,ons,tors 10-12... Hmm HUR ska jag orka ha så mycket fritid?? haha fyfan vad gött det ska bli. Fick även nollningsschemat, kommer bli skitkul!! Eller som jag annars skulle ha sagt, sjuuukt kul ! :) Fatta vad jag längtar! 3½ vecka kvar på jobbet nu, det går fortare än jag trodde. Ska försöka njuta så mycket som möjligt av att jobba på maxi och få umgås med arbetskamraterna varje dag, snart är det faktist nästan slut. Den 27e augusti åker jag iväg med vilt främmande människor till brunskog för att umgås, dricka, grilla, ha aktiviteter.. Hur crazy låter inte det egentligen? Men i en nollningsvecka är det helt normalt, konstigt det där :)

Nej ni, jag får ont i magen om jag sitter här och tänker mer på det, för jag vill va där nu! Så istället drar jag på mig den röda välkända pikén och tar cykeln till jobbet. Ha en fin dag!

Synd att tiden hamnade där, annars hade det har varit det finaste kortet EVER på oss.



Emelie.

20/7 - del2

Vem är din bäste vän?

Emma.
Vem älskar du?

Mina närmaste.

Vem hade du senast sex med?

Nån tonåring.

Vem vill du bli full med?
Nån rolig komiker, fatta vad man skulle garva. Björn kanske?

Vem är den bästa artisten?
Det finns fem. Kevin, AJ, Brian, Nick & Howie.

Vem pratade du senast i telefon med?

Hmm.. Emma?

Vem har du en liten crush i?

Det är olika varje vecka.
Vem är snyggast i världen?

Nicole Scherzinger

Vem skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?

Min mamma.

Vem är snällast i världen?

Annie. Hon har nog aldrig varit elak mot nån. (Inte för att mina vänner brukar va elaka, haha)
Vem vill du prata med?
Britney Spears, be henne ta tag i saker & ting.

Vem sov du med senast?

Elisa.

Vem såg du full senast?

Hmm, den sista jag såg igår va nog Erik.

Vem vet allt om dig?

Ingen

Vem kysste du senast?

*Censur*

Vem kramade du senast?
Massa folk igår.

Vem kan berätta allt för dig?

Det hoppas jag alla mina närmaste kan.

Vem kan du berätta allt för?

Sofia & Emma.
Vem hatar du?
Han som tog ifrån mig min barndom.

Emelie.

20/7

Älskade regniga söndag!

När man hör regnet smattra mot fönsterblecket går det inte att göra annat än att le. Så himlans mysigt.

Har haft en riktigt bra helg, en hel del alkohol och en massa skratt. Har en mening som starkt etsats fast på min hjärna, FFL elle??? hahaha... Går inte att sluta, jag lovar, jag har försökt. Orkar inte skriva så mycket mer, ville bara berätta att helgen va bra. Bilder finns på facebook :) Imorn är det dags för jobb igen! Men är ledig tisdag så detkänns inte alltför tungt, blir värre from onsdag sen när jag inte e ledig på ett tag igen.. Tjejerna prata på Gustavsvik på tisdag, men jag vet inte riktigt.. Tror jag behöver en dag hemma. Bara va.

Nu ska jag plocka lite. Ha det bra.

Love this picture!



Emelie.


19/7

Lyckliga jag.

Förutom huvudvärk och en jävla hunger så är livet riktigt bra för tillfället.. Igår kom röva hit  på kvällen och vi satt och tjata och drack lite, sen kom madde, mongo, annsofie, kristin... riktigt trevligt... Jag gjorde en drink i en liter tillbringare, mmm gott :) Det slutade med att jag, madde och ansi gick på ankaret... det va faktist rätt trevligt.. ELler ja, VI hade ju roligt ia =) hahaha... "Maddeee!! Det stårn en killleeeee bakom dig!!!!!"hahahahaha... och.. för er som inte varit på ankaret måste jag bara beskriva en sak, tjejer och killar delar toalett, det är samma för alla.. Så finns det en dörr man går in så är det en liten issoar och en dörr till till en vanlig toa... Och alla andra toaletter va upptagna så jag och madde gick in på den toan.. problemet är att när vi skulle gå ut så står det ju två killar och kissar i pissoaren så vi kommer inte ut., vi låser in oss och bryter ihop av gapskrattt.. haha så jävla roligt.. vi tänkte vänta ut dom och satte oss och tog ite kort och sminkade oss så länge (inne på en sunkig jävla toalett!) .. Men det bara kom fler och fler killar så till slut sket vi i dom och jag skrek "nu kommer vi ut!" ..."gör det, det står två k*kar här och väntar på er.." hahahaha fan va vi skratta, vilka störda människor det finns! Fatta sen när vi skulle förklara detta för ansi.. fulla och glada och skrattiga och flamsiga.. undra om hon fatta nåt överhuvudtaget? haha.. jaja, nu ska ja försöka ta mig ur sängen och äta nåt.. superhungrig.. Ikväll smäller det!

Ha en bra helg

Emelie.

17/7

I Have A Dream.

Jag kan tänka på dig ibland. Jag kan se ett kort framför mig på oss och föreställa mig framtiden. Jag kan låta tankarna sorla iväg och drömma mig bort. Jag kan se hur vi gör olika saker. Sida vid sida. I have a dream. Jag vaknar varje morgon och hoppas att du ska ligga bredvid mig. Jag kan ibland fundera över när det kommer hända. Jag kan sjunga en sång och hoppas på att du en dag sjunger den med mig. En dag kommer det bli vi. Det vet jag.

I have a dream, a fantasy
To help me through reality
And my destination makes it worth the while
Pushing through the darkness still another mile
I believe in angels
Something good in everything I see
I believe in angels
When I know the time is right for me
Ill cross the stream - I have a dream


Emelie.

16/7

Slitdag på jobbet.

men det gör inget, för det va tobaksleverans och det är bland det roligaste som man kan göra på maxi. Plocka plocka plocka :) Men stressigt som fan... det är det verkligen.
Vet inte hur många gånger jag har hört saker som "så, du lever, vad skönt.", "va ni nära igår eller?"... osv idag.. En hel del som tydligen hade varit lite oroliga på jobbet... Känns bra att man har sånna arbetskamrater. Dom är guld värda. Fatta att jag ska sluta :(

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen, är helt utpumpad, skulle behöva städa nån dag men jag orkar verkligen inte. Mår dåligt när det ser ut som det gör här hemma. Jämfört med andra har jag jävligt städat, men det är inte tillräckligt för att jag ska känna mig hemma. Jag vill ha cleant, inte en grej framme och rena golv. Då är jag nöjd. Diskad disk behöver jag itne enes nämna för det finns aldrig disk hos mig :) Okej, nu gör vi en deal.. Om jag får sluta 13 imorn som jag har på schema så ska jag städa minst två timmar här hemma, men får jag jobba över flera timmar som dom tydligen har bestämt att jag gott kan göra så får vi se om jag orkar städa.... Bra där semmelbullen!

Godnatt och sov så gott. Fyra veckor kvar....

Emelie.


15/7

Saved by an angel?

För att göra en lång historia kort... När jag och Krissan har planerat vår Lisebergs resa så har vi varit helt överens om att åka hem runt sex-sju på kvällen för att vi båda skulle upp och jobba imorgon. Det har inte varit något snack om saken utan så skulle vi göra. När vi väl var där idag så hade vi jätte kul och en riktigt skön dag. Klockan hade passerat fem och vi började känna oss lite slitna. Kristin mådde lite dåligt efter diverse karuseller och vi bestämde oss för att börja gå mot den lilla (södra utgången) för att åka hem. På väg ditåt tänkte vi att vi kör en sista karusell, Rainbow, bara för att.  När vi närmar oss säger K att hon vill gå och kissa först och vi är rätt övertygade om att det finns en toalett i närheten av vårat mål. Men det fanns ingen toalett där och vi kände att "äh, vi åker hem istället".. Klockan är då ca tjugo över fem, vi bestämmer oss alltså för att strunta i både toalett besök och Rainbow. När vi kört i typ en timme pratar jag i telefon och får höra nyheten att en karuseel kraschat på Liseberg! Jag letar upp nyheten på Aftonbladet i mobilen och läser att Rainbow har kraschat 17.37.... Förstår ni turen vi haft idag? Tänk om vi gjort som vi tänkt, toalett-rainbow... Hade inte klockan ganska exakt varit 17.37 då? Om vi haft lite tur att missa just den åkturen, hade vi då klarat chocken att se olyckan? Om vi hade hållt våra planer att stanna till sex-sju, hade vi pallat att se allt kaos och chockade människor? Hur ofta åker man från lisaberg tjugo över fem? Varför gjorde vi det just denna gång? Vad var det som fick just oss att bestämma oss för att åka? Egentligen vill jag bara släppa alla frågor och vara glad att jag inte satt där eller befann mig i närheten, just då... Men man blir ju fundersam. Något måste det ha varit. Något va med mig och mina kära K idag.
Punkt punkt punkt.

Ni kan läsa om olyckan här. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2909038.ab

I övrigt va dagen toppen! Jag vann en 2 kilos toblerone :)

Emelie.


15/7

Viktig händelse.

Kom just på en ganska rolig grej som hände i fredags eftermiddag. Efter en ganska hård arbetsdag så hade jag & Emma bestämt oss för att gå till coop och handla lite gott. När vi handlat klart så skulle E sätta på sig ett plåster för hon hade fått skavsår (om jag inte minns fel?). Iallafall, hon satte sig på en bänk som finns på väg mot utgången och jag stod bredvid för att vänta. Jag passade på att ta upp en cigg så länge och stoppade dne i munnen och tände eld på tändare, när det va ca 1 mm mellan lågan och min cigarett så kom jag på att jag va inne på cooop! What? Liksom... Är man lite trött i huvet då eller? haha.


Kan lika gärna nämna en till sån konstig grej som faktist hände samma dag... På jobbet så har vi ju ett postrum, där lägger vi brev osv som kunder ska skicka i två boxar, över dom boxarna på en hylla så har vi rekade brev som vi fått in från posten och som ska delas ut till kunder, dom ska alltså förvaras inlåsta i den vita boxen tills kund+legitmation dyker upp. Iallafall, stog och plocka ner breven som skulle skickas iväg i en stor postsäck som posten hämtar på kvällen, samtidigt står jag och pratar med Pernilla. När breven är slut tittar jag upp mot hyllan, ner i säcken, upp mot hyllan igen, tittar på P, blir fundersam.. frågar henne "såg du vad jag just gjorde?".. Hon tittar länge och lite småbekymrat på mig och även hon kommer just på vad jag gjort.. "är du lite trött emelie?".. Jag hade låst upp rek-lådan och lagt i alla dom breven i en säck... fatta att det va typ 30-40 brev och dom ska stå i nummerordning, jag började nästan gråta för jag va så trött i huvet. Men det va bara att ta tag i saken och börja sortera... Tur jag skulle gå hem efter en stund.

Jaani, vissa trötta dagar har man nog...

Emelie.

14/7

Madicken & Mamma Mia.

Jag och Linda gick på teater igår, årets sommaruppsättning va Madicken, och dom är så otroligt duktiga!  Blir så himla avundjsuk på dom som är med och spelar men tyvärr så har jag inte kunnat va med sen jag slutade gymnasiet pga arbetstiderna.. Det är synd för är det nåt ajg saknar så är det att stå på scen..men men, min tid kommer som småningom igen.. Iallafall så va teatern jätte bra.. Härligt väder & mycket folk gjorde ju endel utav stämningen också. Men Kacki & Helen är så himla duktiga, kändes verkligen som att Lisabet & Madicken stod där.. Hehe. jag grät till och med på ett ställe... Ni vet då madicken "dör".. så håller hennes pappa henne i famnen och så säger madicken "förlåt pappa att jag hade sönder ditt paraply." .. och han svarar typ "det gör inget, du hade ju nästan sönder min madicken." typ nåt sånt, då kom det tårar på semlan haha=) Sen va paus och Linda tyckte vi skulle köpa sockerkringlor som alla andra så jag gick med på det till slut.. Ställde oss i världens kö och så va de en mamma & två barn som trängde sig men L tittade på mig och vi tyckte väl inte direkt det gjorde nåt... Väl framme vid kassan när dom fått sina kringlor och det va våran tur, vad tror ni händer då? Jojjomensan, kringlorna va slut! Jävla L som släppte fram dom där ;) haha... på tal om Linda.. hon är känd för att va lat så när vi skulle parkera innan teatern så va det typ 50 meter kvar så sa jag "här finns de ju palts, här kan vi stå." Linda: -"vi ska inte kolla om det finns längre fram då?"... LINDAAA!! haha..

Efteråt mötte ja upp krissan och vi hängde lite, sen fick vi infall att gå på bio i karlstad, Mamma Mia! Jag har sett musikalen för några år sen med skolan... Det va exakt samma manus så för mig betydde det skitmycket att se den. Och K tyckte också den va skitbra!!

Imorn ska vi till Liseberg :D

Emelie.

13/7

05.00 - uppstigning!

Ytterligare en arbetsdag har passerat med tidig morgon och mysiga morgonrutiner. Jag kom fram till imorse att söndags-öppning är det allra bästa passet man kan ha utav alla möjliga. Trodde aldrig jag skulle säga så om att gå upp klockan 5 en söndag, men det är verkligen så. Gick skitbra på jobbet idag, och slutade rätt tidigt.

Nu ska jag ner och möta L för vi ska på Madicken, wieho! Pilutta dej pilutta dej! Myyyys! Haha vilket bra humör jag e på idag, :)
Kom på värsta smarta idén förut, jag och K ska göra en varsin mugg med ett foto på oss på poch ha som kaffe muggar på jobbet, haha gud vad alla kommer störa sig :)) Eller iallafall kommentera det.

Jaja, nu ska jag dra. Ha det bra gott folk.



Emelie.

12/7

Jobb-lördag.

Japp idag kör vi 11.45-19.30... är väl inte direkt drömmen men det blir rätt bra pengar och nedräkningen har ju faktist börjat. Har märkt dom senaste dagarna att jag trivs ganska bra på jobbet ändå, men nu när man ser slutet på tunneln så kan jag inte förstå vart ifrån jag har fått motivationen till att jobba jämt annars? Igår va det tre styckna sm gjorde sin sista dag på maxi, känns som jag redan har skrivit om det? Men jag tror inte det? Iallafall, grattade dom alla och förstår lyckoruset dom lär ha haft när dom stämplade ut.. Fem veckor kvar.... fast jag kommer ju inte sluta helt men nu under hösten kommer jag i princip inte kunna jobba nånting överhuvudtaget eftersom jag tjänat för mycket pengar så det blir ju nästan lite som att jag slutar..

Nu hinnerjag inte skriva mer för jag måste sticka, men på tisdag ska jag och K till Liseberg!! Jeay!! :)



Emelie.

10/7

Jätte trött men måste bara säga att.....

... den 25e augusti sätter jag min fot på Karlstads Universitet, och den dagen är början på resten utav mitt liv.   JAAA!!!!!

Emelie.


10/7

Sitter här och torsdags-filosoferar lite.

Satt inne på facebook och tittade på lite bilder, mer specifikt på Sandras bilder från helgen. På gänget. Alla mina tjejer och grabbar samlade, utom jag då eftersom jag va med mina älskade maxitjejer då.. Iallafall, ett leende smög sig fram på mina läppar och jag kom fram till att jag hamnat i ett underbart gäng. Det händer alltid NÅT! Samtidigt kan man välja att bara va hemma en kväll, utan att må dåligt över det. För man vet att nästa dag, eller nästa helg kan man va med och ha minst lika roligt som dom hade last time. Jag vet inte riktigt vad jag vill få fram med det här inlägget men typ något som att jag är glad att jag hamnat där jag är idag. Ni är bäst!


Igår då..., Fattade inte vad som hände när klockan ringde vid 7 men det va ju dags för jobb igen, så jag slet mig ur sängen och drog iväg, jag trivs faktist väldigt bra på jobbet nu. Har blivit trevligare mot kunderna igen, lägger ner lite extra tid och arbete på sånt som ska bli gjort, har helt enkelt slutat klaga. Okej, jag har bara jobbat två långa dagar än så länge men jag har en känsla att det kommer hålla i sig :)

Efter jobbet åkte jag hem och lagade en massa mat, resulterade i 6 matlådor, perfekt! Tirre hade pratat på om vi skulle dra över till rixfm festivalen, men jag va såå sliten. Men jag ryckte upp mig, slängde på lite smink och gick bort till henne. Hon, jag, chriffe, nina & micke drog över. Vi hamnade på en uteservering och hade det hur bra som helst. Satt två äldre par i bordet bredvid och dom va sjukt roliga! haha fan va vi skratta., Fyllan kröp sig på och vi mötte upp sandra och dom för en cider på Score! Vid halv två draget tog vi bilen hem, endel av oss spydde på bilen, andra köpte ett sexpack och satt i gungorna i järnvägsparken halva natten. Är lagomt sliten idag, kan väl inte direkt säga att det är en dröm att jobba hela kvällen sen men det är bara att göra liksom.

Nu ska jag diska, lägga mig soffan och sen åka till jobbet. Ha de bra allihop!

Emelie.


8/7

1 down, 30 to go!

Somnade som en stock igår (konstigt med tanke på att ja brukar ha svårt att somna, speciellt när ja ska upp så tidigt), vaknade halv fem imorse och va jätte pigg, försökte somna om men det gick inte så jag gick upp vid fem.. åkte till jobbet vid sex, ska jag va ärlig så va det nästan lite mysigt, det är så svårt det där med öppning. jag hatar att gå upp fem MEN det är det bästa arbetspasset för det är så mysigt, man går liksom runt där nere helt själv och fishlar och dolar, fem i sju är det sista slurken kaffe och en frukt som gäller, sen öppnar man upp och kunderna börjar rulla in. Gubbarna pratar lite väder, skämtar lite, man blir på bra humör helt enkelt. Så är man där själv till halv nio-ni, under den tiden är det ofta mycket arbetare som kommer och äter frukost i cafét, trevliga. Sen kommer nån arbetskamrat och man kan gå runt och greja med saker man tänkt ut under morgonen, posten är väl rätt tråkigt men mycket tidsfördrivande.. Så, jaa, öppning är nog bästa passet. Snackade lite med bossen om hösten sen, vi pratade lite lätt på att jag kanske kan få jobba en helg i månaden om jag vill, det vore ju det allra bästaste!! Fatta va underbart.

Nu ska jag mysa ner mig i soffan, så kommer K snart och hjälper mig äta upp godiset jag fick av Linda, Kicki & Rosie :)

Emelie.

7/7 - del3

Ett bra fel utav mig.!

Skrev ju i förra inlägget att jag bara hade 6½ vecka kvar att jobba, men satt och tittade på schemat förut och kom fram till att det är ju bara 5½ vecka!! Underbaaaaart. Annars så har dagen varit bra idag, lunchad med linda förut, sen gick vi till emma och jag sprayade henne, tog en promenad till lilla konsum för att hämta min cykel, sen bjöd hon på kaffe. Dagen gick jätte fort för helt plötsligt va hon halvfem, så då gick ja hem efter stund... sen har jag lagat mat och plockat lite o sådär.. nu ska jag ta en dusch och sen lägga mig, imorn är det tidig morgon. Klockan 5 är det uppstigning!! Men det gör inget :)

Emelie.

7/7 - del2

Veckans horoskop.

Kräftan Vecka: 28 (2008-07-07 - 2008-07-13)
Du har en tydlig känsla för tiden just nu och det kan du använda till din fördel. Du kan påverka hela din framtoning, inte med ansiktskrämer och plastikoperationer, utan genom att leva rätt. Den som lever med trista dagliga rutiner åldras fortare än någon som fyller veckan med nya erfarenheter - som du. På lördag återvänder gamla vänner till dig.

Emelie.


7/7 - del2

Veckans horoskop.

Kräftan Vecka: 28 (2008-07-07 - 2008-07-13)
Du har en tydlig känsla för tiden just nu och det kan du använda till din fördel. Du kan påverka hela din framtoning, inte med ansiktskrämer och plastikoperationer, utan genom att leva rätt. Den som lever med trista dagliga rutiner åldras fortare än någon som fyller veckan med nya erfarenheter - som du. På lördag återvänder gamla vänner till dig.

Emelie.


7/7

Humöret är tillbaka!

Tack :)
Hade visst ingen bra dag igår, men sånna måste man få ha ibland.. idag känns allt lite lättare, jag tänker på saker annorlunda. Dels detta med jobbet, börjar ju imorn igen efter ha haft semester till och från sen i slutet på maj, känns ruttet. Men så stog jag nyss i badrummet och tittade mig i spegeln, ett stort leende uppenbarade sig över mitt ansikte, det är bara 6 ½ vecka kvar !!!!!! För att få mig själv att förstå hur kort tid det va kvar började jag räkna upp saker inne i huvet för mig själv, tex så kommer jag bara hinna ha pms/ mens en gång till på jobbet, det kommer bara en löning till innan det är slut, det är endaste TRE helger att jobba kvar (okej, jag ska jobba helger även sen när skolan börjat fast komme rinte kunna jobba varannan eftersom ja känner för mycket pengar, konstigt system det där...) osv osv... Så nu börjar jag nog förstå att det finns en ände :) Jag kan ännu inte säga 100% säkert att jag kommer in MEN.. jag va inne och kikade på vhs igår och det är tydligen bara 57 st som sökt programmet i första hand, det framgår ingenstans hur många som kommer in men förra året antog dom 70 st och året innan 80 st. och vad jag förstod på annie så blir det definitivt inte mindre iår... vore konstigt om jag inte kom in, och gör jag inte det så sticker jag och gör nåt annat... det finns ett slut!!

Nu ska jag lägga en sista touch med mascaran sen ska jag möta linda (oj, nu precis plinga hon på dörrn! :) ) ... hörs då!

E´melie.


6/7

Känner mig bortglömd och ångestfylld.

Vilken jävla skitdag.
önskar att jag aldrig hade vaknat idag.
längtar fyra år frammåt när allt börjat ordna upp sig.
jag vill inte vara kvar här.
vill inte andas luften ni lämnar åt mig.
vill inte dra på mig en röd skjorta klockan 5 tisdag morgon.
det finns inget att längta efter.
hoppades att jag aldrig mer skulle känna såhär.
ge mig ett glädjefyllt liv.
sluta skrika på mig och se över dig själv.


dags att spela hög musik och luta sig bakåt i fåtöljen.
Vi hörs en annan dag när humöret kommit tillbaka.

Emelie.

3/7

Ursäkta dålig uppdatering...

Har inte direkt haft varken tid eller ork att sitta här och skriva... solen har stekt i flera dagar nu och man har passat på att grilla sig.. Igår va jag & emma ute i båten hela dagen och umgicks med hennes mamma & kent, skit trevligt. Mycket roliga händelser inträffade också, bl.a. en förarstol i vitt skinn flög över bord och rakt ner i vattnet pga av en fartdåre. Men maria va snabb i och drog upp den ur vattnet, annars hade det nog inte varit en lika rolig händelse.. Kan gissa mig till att en såndär stoljävel inte är speciellt billig... På tal om det måste jag skryta lite å emma vägnar.. fatta att hennes morsa har en båt för nästan en miljon som det dessutom står "yacht" på.. fyfan va gött ! :)

Sen kom vi hem vid typ sex lr nåt, vilade lite gjorde iordning mig, vi möttes upp och drog till emelie röva, rebecca va där och vi fyra satt och spelade ölspel (som totalt ballade ur, hahaha roligare människor får man leta efter).. sen körde vi charader... att se rebecca göra en helikopter va nästan lika coolt som att alla vi fyra gjorde sax exakt samtidigt under en klunsning... (även kallat sten, sax, påse.... ) Efter något för mycket vinglas och mycket skratt senare så tog vi cyklarna hem till robban, satt lite folk där och myste till musik med öl i handen.  jättemysigt.

Imorse vaknade jag av att alarmet ringde klockan nio... "vafan??!"... tankarna började snurra... vad är det för dag? är jag bakfull? ska jag jobba? Är det säkert att det inte är söndag? Men ärligt talat, varför ringer alarmet? ... Efter nån minut i chock kom jag på att vi skulle dra ut i tirres stuga :) pjuh! Vi åkte vid nio och har legat där ute hela dagen, vi har badat och skrattat och lekt och grillat.. det har varit en toppendag!! Man är skitsliten nu, men det är det värt... tack tirre, rebecca och emma för en superdag!

Nu ska jag plocka ur tvättmaskin och sen diska, efter det ska jag förhoppningsvis bara ligga i soffan resten av kvällen.. det behövs kan jag säga. Ha det bra!

Emelie.

2/7

Så jävlaaa gött !!!

Klart vi ska ha en stekare på bloggen...



Emelie.

1/7

Vill egentligen bara säga en sak.

Jag kan redan nu börja sakna tiden som är nu, så rolig är den. Jag förundras varje dag över vad lyckligt lottad jag är. Alla minnen som vi skapar, jag kan tänka mig vad vi sitter och säger om ett halvår. "Kommer du ihåg den där dagen när vi va på ikea och sen drack vi vin och pratade gamla minnen." Något sådant kommer det låta, om jag kommer minnas det som igår. Jag försöker suga in varje ögonblick av stunderna som passerar. Jag försöker betrakta er och förstå att ni sitter vid min sida, vid min sida. Hur hamnade jag här? Vad har jag gjort för att förtjäna er? Vad har ni gjort för att förtjäna mig? Ha..ha... Det var bara detta jag ville få sagt. Nu ska jag borsta tänderna och gå och sova.

Emelie.