29/12

Hungrig.

Och då menar jag inte på mat, jag är hungrig på mer. Det är så enormt mycket jag har på gång just nu! Längtar så grymt efter att få flytta, men försöker att skärpa mig och lära mig förstå att jag faktist slyttar om en månad. Ska bli oerhört skönt. Komma närmare alla vänner.

Julen är över och vi går mot et nytt år. 2007, och jag är rätt övertygad om att det kommer bli ett riktigt hyfsat år! VET att jag iallafall kommer få en bra start på det :) Kommer nog slänga in en sammanfattning av 2006 här i helgdagarna. skönt att få ur sig gammalt gråll nu när man går mot nya underbara tider!

Angelica, tack för att du kommit in i mitt liv. Finns inte mycket mer att säga, men hoppas du finns med under mitt 2007.

Emma, om 20 minuter sticker du. Men förhoppningsvis så blir det ingen snö alla iår så du får komma hem igen :) fyra månadar utan dig SKA inte få hända!

Men nu ska jag mumsa lite soppa, sen blir det till att åka till jobbet. Som jag för övrigt är såå lycklig att jag har. Ha det fint you all.

Puss

26/12

Du får inte följa ME! :)

Hehe lätt skönaste kommentaren igår, Angie darling va skön du är! Hoppas det gått bra i karlstad, får höra lite sen när du ringer, hoppas på att du kommer hit och har OTH kväll med mig. Annars så syns vi ju imorn när vi ska shoppa loss ;)

Det var sjukt kul igår, det går liksom inte att beskriva, en kväll jag aldrig avrit med om förut. Känns skönt att få ur sig allt ibland och gå vidare liksom. Önskar att kvällen igår aldrig hade tagit slut men det gjorde den juh iallafall, så nu sitter jag här., utan röst men med huvudvärk. trevlig tisdagkväll. hehe ´TISDAG kväll verkligen!


Det är klart att det alltid finns problem. Men om jag skulle grubbla på det hela tiden så skulle hela mitt liv gå sönder, och det har jag ju inte tid me med tanke på att jag ska flytta om en månad, till vad man skulle kunna kalla min drömlägenhet. Men en dag kommer det säkert brista, men det tar vi då.


Nej, nu måste jag äta något, hungrig som en gris. Ha de så bra och god fortsättning.


24/12

God Jul.

Sammanfattningsvis så har det varit en ganska bra dag, inte direkt speciellt händelserik men helt enkelt som en vanlig julafton även FAST jag jobbade. Det var ärligt talat riktigt mysigt att vara på maxi idag, alla var på så bra humör :) Har dock inte fått en enda julklapp, men ni som känner mig vet ju att lilla jag firar jul imorgon! hehe. Det ska bli så väldans kul imorn så jag kan knappt bärga mig!!
schema; jobba, göra mig iordning, äta julmat, vila efter att vi ätit julmat, TOMTEN KOMMER!!!, tjata sönder släkten ("vi måste ses mer", "tack PRECIS vad jag önskade mig!", och så vidare....) , göra mig iordning IGEN, sen blire party och statt!! :)

Igår hade jag uppesittar kväll med Angelica, så väldigt JÄTTE trevligt!! Kändes mest som bingolotto störde oss i vårat samtal haha, fick så himla mycket sagt och jag tror helt ärligt detta bara är början på en lång och trofast vänskap. Tack för världens finaste sms idag gumman. God jul.

Nu ska jag greja, fixa håret, måla naglarna, packa julklappar,kläder, smink och alkohol, för imorn har vi inte någon som helst tid över för onödigheter! Men från mig till er alla, en riktigt härlig jul !!


Vi syns imorn. Puss


21/12

Nu KAN det bara inte bli bättre!! :)

Fy fan vad livet rules just nu alltså, umgicks hela dagen me brorsan igår, sen festade vi på kvällen haha jättekul vare. Och min lille emma var me också =)

Snart är det äntligen juldag!! Men först ska jag jobba ett par dagar, är iofs bra på ett sätt för då går tiden fort fort fort !!  Och ja ska ju hinna med en massa annat också , lördag ska vi ha uppesittar kväll och tjejmys här hos mig, Blir fintt de, tror ja kommer bli miljonär faktist ;) Sen är det söndag, och då äre ju julafton, då blire jobba och sen hem till mamma och fira litte. sen är det ju helt plötsligt juldan :)

Nej ta tag i livet och käka frukost, ska iväg snart så. Ha de fint.

ÄNTLIGEN kommer jag få det jag alltid kämpat för. Att slippa ha honom nära mig, att slippa tårarna han alltid gett mig. Jag hoppas dom en gång för alla tar hand om honom ordentligt, för det funkar inte för någon av oss att leva såhär. Kommer säkert vara en jätte jobbig process, men jag hoppas att det på slutet äntligen ordnar upp sig och blir bra. Vilken dröm. Men denna gången ska jag faktist våga drömma!

19/12

Sådär ja! :)

Nu har man umgåtts lite med brorsan då =),.jätte trevligt.. hade tänkt sola med det var fullt så vi ska ta en stads tur imorn istället :) blir fintt de!

Innan han hämtade mig på jobbet så åt vi julbord och fick julklappar, älskar mitt jobb alltså! Mysigt mysigt.
Dagen idag gick så enormt fort, hoppas alla dagar gör det nu innan juldan, för jag längtar verkligen efter att få fira jul !! Finns inget vackrare än mina småsyskons glittrande ögon när jultomten kommer (som för övrigt är min yra,men snälla bror Jimmy) haha. SÅ jävla rolig!

Men men, dags att krypa till kojs snart,. är ledig imorn, men dagen är ändå redan inplanerad, ska bli kul, hänga lite med brorsan, gå på dans med Angelica och sen blir det väl trolgitvis biljarden om jag känner Malou rätt haha.

Ha de så bra alla.

18/11

Imorgon kommer han.

Min kära bror :) Ska bli skönt att ha han nära för ett par dagar! Är ledig hela nästa vecka så då lär vi ju äntligen få lite quality time !!

I övrigt så har inte mycket förändrat sig sen sist, jag var på julfest i lördags me alla spelare, vilket var GRYYYMT kul!! fy fan alltså vilket gäng vi är!!

Här under ser vi en graciös Herr Esping, och två enormt glada handbollsdamer. :)

                                      

Kvällen började lugnt och fridfullt med herrarna i ena sidan utav lokalen och damerna i andra, ni vet, tjej & killbaciller är farligt!! Och det slutade väl i princip med att Pelle Höij dök upp i en glittrig alldeles FÖR kort klänning och jag & en viss Lisa P stog på bordet med en mikrofon, mer behöver nog inte nämnas om den festen :) Sen bar det naturligtvis av till statt, där kvällen inte blev sämre, hade jätte roligt!!

Kan inte annat än småfnissa lite för mig själv bara med tanken.

Men nu ska jag nog försöka ta tag i livet och släpa mig in i duschen, kanske äta frukost?

Ha de fint alla.


16/12

Ledig.

Jepp i hela tre dagar hade jag tänkt vara ldeig nu, skojar inte att de e gött heller! Idag ska åka o handla julmat osv med mamma och barna, ska bli riktigt trevligt. Skönt att umgås med dom Sen blire hem och göra sig iordning för att sticka på julfest med Kristinehamns handbollselit! :)
Brorsan ska naturligtvis vara med så tror det kan bli riktigt kul faktist!! Sen blire of course statt.

Om en vecka är det julafton och ingen snö, men iår så bryr jag mig faktist inte. Det rör mig itne i ryggen för jag hoppas på en helt snöfri vinter iår, kan inte tro att det är roligt att cykla till Maxi i snöstorm. :P

Häromdan hände mycket rolgia saker, jag fick bland annat mina linser, som jag by the way passar utomordentligt bra i ;) haha
Sen hände en till grej som jag itne vågar skriva än för det är itne ehlt klart, men jag skriver till veckan =)

Men nu ska jag göra mig iordning det sista för snart kommer mollan. ha de fint alla. Puss


10/12

Stress.

Måste lära mig varva ner. Annars kommer kundera ta död på mig. Helt crazy på jobbet just nu alltså ochd et värsta är att det bara blir värre och värre för var dag som går. Hur ska de gå sista julveckan?

Men men, när man väl stämplar ut och cyklar hem så har man en mysig lägenhet och lagomt mkt pengar så då är det värt att slita lite.  Imorgon är jag faktist ledig, om man nu får kalla det så? Ska tvätta, städa, köpa julklappar, köra bil, färga håret.  Fast det är ju fortfarande utan röd skjorta och kassörska röst jag gör det så då får man väl kalla det ledig ;)

hehe . Hoppas på att få me mig Lovisa på en lunch imorn. Vore trevligt, var ett tag sen vi tjatade nu =)
Sen ska jag som sagt träffa calle för lite bilkörning, och sen kommer angelica och förhoppningsvis slingar mitt hår om vi har ork =) hehe

men tilllbaka till nuet så ska jag ta en dusch och slänga mig i sängen.. mmm skönt.
 Fast imorn när jag vaknar så har jag ingen Emma i stan längre, men det får gå.
Lär ju inte bli nån snö iår ändå så hon kommer nog hem ganska snart ;) hehe Love you.

Nej just de, duschen vare...Ha de fint alla!


8/12

Inte min grej.

Att ta farväl. Det är något som jag är dålig på, på riktigt! Men kanske är dags nu. Det ordnar sig.

Men först ska jag jobba , sen tar vi det problemet. Men hoppas det går bra.

Puss


5/12

Ytterligare en centimeter borta.


Från mitt kalenderljus :) hehe..snart kommer bror hem! Kommer nog ta ledigt den veckan faktist, får slita som ett djur fram tills dess =)

Idag har varit en stressig dag på jobbet, ALLA skull ha gratis grejer och ALLA hade glömt aktivera rabatterna i kortläsaren, fan lär er läs fölk !!!!!!!
Imorn blire en lugn dag på jobbet, bara tre timmar sen blir det esteternas musikal tillsammans med Angelica, så hittar vi väl på nåt bus efter den sen biljarden :)) kommer nog bli töpp de alltså! hehe

Men nu ska ja lägga mig i sängen och försöka varva ner efter all stress.

Ha de på bade!

(förresten! Ingen som reagerad på att det är fel datum på förra inlägget? ;)  )


2/12

Får man gråta av lycka?

Jag får hela tiden allt jag önskar mig, varför? Vad har jag gjort för att förtjäna allt bra som kommer? Egentligen så är det inget jag borde fundera på, bara njuta av. Men jag har så svårt att göra det för det händer hela tiden för mycket på en gång. Så mycket känslor hela tiden.

Men imorn går jag på en ordentlig jobbvecka, så det ska bli skönt. För på Maxi så tänker man typ bara på det som händer just där & då. Blir sådant skönt avbrott liksom. precis vad jag behöver. Love.

Om en vecka åker emma. Men förhoppningsvis så blir det ingen snö alls iår så då kommer hon juh hem igen =) Lill-tösa!

Denna vecka är helt fullbokad, de blir naturligtvis jobb, och träning (som består av kombat denna vecka), biljarden på onsdag, träning torsdag, jaa sen en härlig jobb helg och match söndag. Sen har vi en ny härlig vecka och då e de bara en vecka kvar te brorsan kommer hem.. fan shit! snart juuh!!!! :D:D

Jag kan jämföra dig med en cigarett. När jag inte har några så är jag jätte röksugen, men går jag runt med ett paket i väskan så är beroendet inte alls lika stort. Fråga inte, dom som känner mig vet precis vad det handlar om!

Träffade förresten skit mycket nytt folk igår. Jävla härliga människor alltså. tack jacob för två nya danser, hahaha dom lär de blir mycket av närmsta tiden!! Eller va säger ni tjejer?

Men men, One Tree Hill säsongsstart snart, längtar.

Ha det så bra alla. Keep in...