31/10

Allt som kan gå fel på Ica har jag lyckats med.

Blir ett kort inlägg för jag är trött efter en lång arbetsdag... har lyckats med grejer idag som jag inte trodde var möjligt.. men det bjur jag på, alla andra verkar ha ganska kul åt mig så det kan jag låta dom ha.

Imorgon blir det karlstad.. har tänkt hänga lite med brorsan.. får väl se vad har han lyckats planera in nu för att planerna inte ska gå som dom ska.. Men vad gör det? jag älskar honom och han är bäst

ja just de ja just de !! :) På fredag får jag sluta 16 så då ska jag på Markoolio med mamma och barna och förmodligen emmma.. jaaaa !!! :D haha



Kan man göra annat än hoppas?

Emelie.

30/10 - del 3

Trodde inte dagen kunde bli bättre....

Då dyker gullungarna upp på tvn. The one and only. Dom bara satt där och pratade.. till mig ;) haha
BACKSTREET BOYS .... snart snart fucking snart lär dom komma hit och ge mig en konsert igen !!

har hänt mycket kul idag.... haha jobbet var toppen idag.. jag sabbade massa grejer på maxi haha...
dom gnällde lite på mig men jag va bara glad att det hände nåt spännande hehe..

jaja orkar inte skriva nu för ja ska stänga av tvn och ta med mig min dator med mitt nya trådlösa internet in i sängen :))

Godnatt.

Semlan.


30/10 - del 2

Försöker nu igen då :)

Haha, vaknade imorse i tron om att den här dagen skulle bli lik dom flesta andra. Men då kom posten! Två avier till mig :) Tog cykeln och drog och hämtade min nya telefon och mitt nya tre modem på OKQ8.. Köpte även olja till min cykel som många tjatat om att jag borde ha till kedjan. Nu är det gjort.
Åkte hem och det mesta krånglade som vanligt. Men nu sitter jag med trådlöst bredband och 70 sladdar mindre (överdrift jag veet) .. har även en ny fin röd w910i, mycket nöjdare än vad jag trodde jag skulle bli. Hade inga förväntningar alls då jag trodde den var som min gamla men har lekt ett tag med den och hittat en hel del roliga finesser som jag förmodligen aldrig kommer använda, men dom FINNS där och det är  det viktiga ;) haha.
Sen skulle jag till tandläkarn.. och jag visste att det skulle göra ont och bli dyrt.. men hon var världens underbarast, känner igen henne, vem hundan e hon mamma till? Iallafall... fick behandlingen skit billigt så ja skulle kunna göra det en gång i månaden till och med =) och hon va så försiktig så det gjorde 100000 ggr mindre ont än vad jag trodde det skulle göra. Sen överöste hon mig med tandkrämstuber så jag blev glad :) hehe.
Hmm nåt mer bra som hänt idag? Ajusst det.. trodde jag jobbade till 22.15 ikväll men slutar halv nio :D
Och på torsdag ska jag dra över till karlstad och hänga med brorsan på förmiddan.. bl.a. låsa upp min telefon så jag kan sälja den direkt mitt nr gått över till 3.. emelie röv och hennes polare sniker skjuts så efter jag har hängt klart med storebror så får jag väl ta ett varv på storstan med dom också, :)

Den här dagen har gjort mig bra.. den enda jag varit arg på idag har varit katten. Men de löser sig det med!
Mat, jobb, bröstcancergalan med kanske nåt gott till?
Ännu en tisdag är snart gjord och snart är det helg :)


image44                               image45



Emelie.

30/10

Tandläkarn.

Hade tänkt skriva om min underbara upplevelse hos tandläkarn idag med rabatter & grejer , men fastnade framför min nya fina telefon istället :D

Emelie.

29/10

Suddenly monday appears again...

Har varit ledig i tre dagar nu, imorn drar jobbet igång igen. Men det gör inte så mycket för sjuhundan vad tråkigt det är att bara vara ledig.

Har tänkt lite nu dom senaste dagarna.. har en tid tillbaka trott att jag aldrig mer kan bli kär, och tror nog de litegrann fortfarande.. men nu har jag börjat förstått vad mitt problem är och jag tror det är att jag inte vågar låta folk acceptera mig som jag är. Jag vill alltid förändras och strävar ofta efter att bli som någon annan. Jag måste lära mig förstå att jag är jag och såhär fungerar jag. Det kommer bli skitsvårt men som jag läste nånstans förut så var det nån som sa "man kan inte lära känna någon på djupet förrän man lärt känna sig själv" .. och det är nog lite sant. Men...hur vet man när man känner sig själv då? .. Något jag vet är att jag iallafall är på god väg. Jag vet mer idag än vad jag gjorde för ett år sen. Den saken är säker. Nu ska jag slappna av och låta livet föra mig dit det vill. Vad framtiden väntar har jag inte en jävla aning om. Kanske blir jag kär inom en snar framtid, kanske lever jag själv nåt år till? Hur som helst så ska jag försöka göra det bästa utav det och aldrig lämna mina vänner så som jag gjort i tidigare förhållanden. Jag ska förbli den jag är idag. Och lära mig trivas med det.

Emelie.

28/10

Att alltid bli åsidosatt.

Att alltid känna sig som den som är värd minst är inte så jävla kul. Det märks jämt när vi är samlade. Dom små står alltid i centrum och pratas det mest om. Dom två stora är så duktiga. Sen är det jag.

Gråter så jag svimmar snart. måste lägga mig ner. hej.

26/10

Världens första mobil party.

Hade v här hos mig igår. Som jag kanske nämnt nån gång tidigare så är brorsan chef på 3 inom ett visst område. Så han ringde mig häromdan och hade ett hyggligt erbjudande till mig och mina vänner. Jag bjöd in dom jag tänkte skulle vilja ha nytta utav detta men till slut blev vi "bara" 6 stycken. Vilket jag och min bror senare insåg räckte och blev över. Tjejer har ju en tendens att fråga dom mest konstiga frågor när det kommer till teknik, "Men alltså, kan jag inte få dom knapparna på dne mobilen?" . haha osv... Det resulterade iallafall i att vi några stycken glada och nöjda fick oss en ny telefon helt gratis med ett abonnemang som vi själva fick utforma. Jag och emma tog även bredband. Riktigt gott. Sen kom vi till grejen att jag fortfarande är bunden både hos telia & comhem. Telia ska inte vara några problem att bara binda upp sig genom att betala den kostnaden som är kvar att betala under bindningstiden, och så kommer det säkert bli i slut ändan också.. men jävlar vilket KRÅNGEL !! .. över en timme satt jag i telefon.. dom kan fan ingenting på det där stället och är stressade som tusan så dom lyssnar inte ens på vad man vill. FEM GÅNGER SÅ SA JAG "VÄNTA, JAG ÄR INTE KLAR ÄN!" ... ändå fortsatte han låta som att det verkligen på riktigt brann i baken på honom.,. efter många om och men så skulle dom skicka nåt fullmaktspapper eller nåt som jag NOGA ska läsa igenom när det kommer nästa vecka. vem vet vad dom försöker med för goja.
Och comhem ska jag försöka hitta en överlåtare.. annars så betalar ja helt enkelt 99 kr i månaden till sept.. spela roll då, jag får ju bättre rabatter hos 3 än vad jag någonsin kommer få någon annanstans ! tack storebror för super erbjudande och trevligt kväll.

Som sagt, det vi gjorde igår var världens första mobilparty., om detta någon gång skulle utformas och bli något som folk verkligen gör så glöm inte att det var jag och min bror som kom på idén :)

Får btw 3000 spänn retoraktivt av maxi nästa månad, ibland är det bra när det blir fel :)
Efter allt krångel så vart det iallafall en liten ljuspunkt i mitt liv. ikväll ska jag nog bara ligga framför tvn och äta godis, har knappt sovit nåt inatt igen och är trött som fan, men nu blire jobba till 18 bara som tur är!

Telia är bajs, Tre is the future!

Förresten!!  Har en w850i till salu.. 2000:- eller billigare vid snabb affär. Skriv kommentar med mob nr/mejl så hör jag av mig !!


Emelie.

24/10

Sluta kasta scannrarna i backen!

ibland hatar jag själva jobbet som kassörska. sega kunder. griniga kunder. otrovärdiga kunder. nerklankande kunder. listan tar aldrig slut.. sen finns det naturligtvis normala kunder också. och trevliga.
Ibland känner jag mig som en i mängden där uppe. Man syns inte och finns knappt inte. bara är. jävla sugigt. men sen kommer stunderna då dom höjer mig och min självkänsla till skyarna. Men jag kan ta åt mig? tyvärr.
Idag satt jag där och försökte komma på nåt roligt att tänka på. fan vad svårt det var. här hemma så kan jag ju tänka på massor. men där står tiden stilla. ibland. missförstå mig inte. Maxi is my place. dagen jag slutar där kommer va tung. förstår inte vad roligt vi kommer ha den 15 december folk!

varje gång dessa glada tankar dyker upp, eller "du kan gå hem nu emelie" så händer det oftast nåt. idag stod han där. tittade efter mig såg ja.. jag sprang naturligtvis och gömde mig i vanlig ordning. berättade snabbt för vicky och maggan att han va där så dom förstod vart jag var och det känns så självklart att jag får gå undan, är inte detta underbart? Det är med gråten i halsen jag skriver att jag älskar mina arbetskamrater. Dom är som en egen liten familj för mig. Fast syskon har jag redan så många så dom är mer som kusiner och fastrar för mig. Men underbara, det är dom. Kommer som sagt bli oerhört konstigt den dagen jag inte jobbar där längre...

Idag har varit tung, men inte lika tung som gårdagen. Måste hända nåt nytt snart,får krupp på detta.

Emelie.

23/10 - del 2

Jag fattar inte.

Tommy Körberg är en enorm artist.
Poker suger kuk.
PMS är inte så jävla kul det heller.
Att jag aldrig kan släppa dig gör saken ännu sämre.
Jag tror aldrig mer jag kommer bli kär.
Imorn ska jag börja jobba igen sjukskrivningen.
Det ska iallafall bli kul.
Sen ska jag kolla på film med Emelie.
Henne tycker jag om.
På torsdag ska brorsan försöka få mig och mina kompisar att gilla 3.
Längtar mest till lördag då jag får bli full igen.....

Emelie.

23/10

Neg.

aa, idag är en skit dag.. märks direkt man inte får frisk luft på en dag att man blir på dåligt humör, lägg till PMS på detta och att jag varit sjukskriven.. och krav från han så får vi en helt perfekt tisdag. jävla skitdag

tisdag
släng om bokstäverna och lägg till ett k
skitdag

då har jag sagt det jag vill då.. hejdå.

Emelie.

22/10

Måndag.

Hemma från jobbet idag, jävla skit-tand. Men men, som tur är får man sjuklön iaf så.. Men imorn tänker jag börja jobba även om jag har ont, blir så rastlös av att gå hemma.. usch.

Igår åkte Magnus hem till norge igen.. trodde inte det skulle bli speciellt jobbigt eftersom det inte va det sist, men när han börja snyfta i hallen vart de inte kul.. hatart. som mamma sa, "att man aldrig vänjer sig"..

Jag måste lära mig att uppskatta nuet, kollade just på lite kort från i somras, jag ser så oerhört glad ut och vi verkar ha så kul. Men jag vet ju hur jag mådde då, ändå längtar jag tillbaka dit. Har ju minst lika kul nu egentligen, men som sagt. jag kan inte uppskatta nuet.. ska försöka lära mig det.

godis och chips sugen e jag också, men det gör ju inte direkt tandvärken bättre så det får jag hålla mig ifrån.

Emelie.



21/10

Tandvärk.

Kom igår som en jävla bomb, kan få sådär ibland men det brukar gå över så jag sa inte så mkt,. tills jag nästan grät.. då förstod Vicky darling att jag hade ont fixade en inringare och jag fick gå hem tidigare samt va ledig idag.. jag trodde naturligtvis det skulle ha gått över idag, men icke.så panodilen duggar tätt i mun.

Va hos mamma igårkväll igen och hängde med familjen, dom ville ha med mig ut i karlstad på Blue men jag pallade verkligen inte me värken jag hade. Så jag drog på filmkväll istället. Dom galningarna tvingade mig se Jason, men det va faktist inget läskigt längre. Tror jag börjar växa ifrån min skräckfilms-rädsla. det vore riktigt gött faktist att kunna se sånt där igen. Men men vi får se, hade trevligt iaf :)

Fyller nog på senare, hade mkt att skriva men måste kolla idol ordenligt.

Emelie.

20/10

Ibland saknar jag tiden som varit.
Dom guldfärgade dagarna med varma nätter.
Måsarnas skriande i gryningen och dess skära luft.

Ibland saknar jag våra leenden.
När vi sakta tillsammans såg solen stiga.
Du tog min hand och ingenting kunde såra mig då.

Ibland saknar jag skratten.
Det var den bästa tiden utav mitt liv.
Den tiden är nu.

Emelie 20/10  '07


19/10

Jag har aldrig legat med en tonåring.

haha de e fan sant de. Inte ens när jag själv va tonåring.. hehe skumt egentligen.

Inatt kunde jag inte somna, så jävla störande. Så idag på jobbet har jag gått som i en dimma. Inte fattat nånting typ.fy.. men slutade som tur var tidigt så nu ligger jag här och har vilat en halvtimme, ska göra mig iordning nu så kommer brorsan o hämtar mig om en liten stund, vi ska mysa hela familjen ikväll. har inte hänt sen 20e maj. underbart.

haha, satte på Elisa ett kattsele nu, först va hon lika fattlös som vanligt och låg bara still och nu backar hon runt i cirklar i hopp om att den ska åka av haha, men hon gnäller iaf inget :)

Nej, nu blir det dusch och platta hår och så vidare..!

Emelie.

17/10

Instängd, överjobbad och visstidsanställd.

Kassatelefonen ringer: "emelie är du snäll och kommer in på kontoret?"
Damn, vad jag ogillar dom samtalen. Tror alltid att det gäller nåt dåligt.
Men idag var det bara mitt anställningsbevis som skulle tilldelas :)
Är visstidsanställd till sista februari vilket känns skönt, dom kan inte ta mina timmar ifrån mig !
Sen sa hon även till mig att jag borde skriva upp mig på julfesten.
Men jag sa att jag skulle jobba då. Ingen fara, det fixar vi ifall det finns platser kvar så du kommer med :)
ÄNTLIGEN känner jag mig som en i gänget där uppe !
När jag hade slutat i kassan så gick jag ut för att så allt hade gått bra för min kollega i förbutiken (första gången hon stängde själv) .. tyvärr så låg hon efter med massor så jag släppte mina grejer och jobbade över en liten stund för att hjälpa henne. Sånt känns bra i själen. Men sen när vi skulle gå ut så hade securitas låst in oss på maxi, kändes lite creapy, men efter lite letande så hittade vi killen därinne så vi blev utsläppta. Så jag hoppade upp på cykeln och cyklade hem till min katt.. som blev konstigt glad över att se mig :) Har klippt klorna på henne idag så hon e lite småledsen haha.

Imorn kommer storebror hem. äntligen! .. ska hämta han med mamma vid nio. can't wait!!
Men innan så ska jag hänga lite med emelie igen, är faktist ledig imorn :)

Nej, en kvällsmacka sen sängen. Måste lära mig lägga mig i tid igen.

Emelie.

15/10

Du är bara en ensam själ precis som oss andra.
En ensam själ som just idag råkar le.
Förblindar oss med din magiska lyskraft.
Och låter oss tro att det finns dom som har lyckan.

Du är bara en ensam själ precis som oss andra.
Som torkar tårarna när ingen ser.
Dag och natt letar du i ett evigt mörker.
Ett mörker som aldrig tycks ta slut.

Du är bara en ensam själ precis som vi.
Gud gjorde dig till skådespelare.
En karaktär gjord att hjälpa.
Försöka få oss att tro på det goda.

Du är bara en ensam själ precis som oss andra.
Leende vandrar du fram på våra gator.
Tyst försöker du leta dig fram i din tunnel.
Du är bara en ensam själ precis som oss andra.

Emelie 15/10 -07.

14/10

Nu är jag lite mer skrivsugen.

Orkade verkligen inte skriva imorse.. Men nu måste jag få skriva lite om igår och sådär., Det var så skönt att vara ledig en helgdag helt utan planer (förutom kvällen då) .. så fick jag sms ganska tidigt av Emelie om vi skulle ta en fika, och i nästa veva ringde jimmy så vi slog ihop oss och fikade hela gänget.
Grabbarna tippade.. eller ja "tippade" haha.. vilka experter dom är som sitter och klunsar om hur matcherna ska gå haha. Jag och Emelie fick oss iallafall ett skratt sen tröttnade vi och drog hem till hennes lya.. Fast innan så sprang brorsan till sin bil och hämtade en grej åt mig, skrev om det igår men det är så otroligt häftigt vad han känner mig. En parfym som jag verkligen tänkt på till och från varje dag i typ tre-fyra månader så står han där med kitet helt plötsligt. Ibland tror jag att vi skulle ha varit tvillingar från början för det är ofta vi tänker lika.
Och på tal om att tänka lika så hade mongo ringt mig i fredags när jag jobbade, och artig som jag är så skulle jag ringa upp när jag sluta men det gick inga signaler utan jag hörde bara "hallå?" .. då hade ringt mig EXAKT i samma sekund som jag ringde han. det var lite konstigt.
Kom hem från jobbet då och upptäckte att idol inte hade blivit inspelat :( men fick ju se det idag och som vanligt så rockar daniel i överklass !
Iallafall, sen när Emelie lämnat av mig igår så tog jag det lite lugnt och mös med katten innan jag började göra mig iordning. åkte upp till Matilda vid sjusnåret, jag lovar att mina barn aldrig ska behöva bo på Djurgårn och behöva cykla dom backarna. fy.
Hemma hos tild'n var det riktigt trevligt. tjejmys, med riktigt mycket skratt och bra snack. Kul att se och höra hur andra funkar liksom. sköna tjejer. Det är skönt att märka själv och även få höra att man har utvecklats så. För det känner jag verkligen i hjärtat att jag har gjort. Jag tror och hoppas att jag fortfarande har förmågan att lysa upp ett rum men jag har inte behovet av att stå i det centrumet som jag förr har behövt längre. Det känns och märks i kroppen att jag mår bättre såhär.
Efter en vinare och ett par cig och massa konstiga historier så slängde jag upp matilda på pakethållaren och drog neråt mot stan. Statt visste inte vad dom hade att vänta sig. ;)
Faktist en utav dom allra roligaste kvällarna jag har haft på statt. Drack,dansade,skrattade och skrattade.
Helt perfekt.
Efter statt så var vi utanför ett tag, dom började mobba mig för mitt nagerlack men Erik såg ju iallafall att det matchade jackan, bra kille de där =) haha. Men fan va roliga alla va igår.

Vad serverade Statt i drinkarna igår egentligen?

Sen gick jag hem,mötte Matilda och hennes mamma utanför mig. Hur kan en människa se att man gått ner i vikt när man har gåsjacka på sig?. Efterfest har helt enkelt inte blivit min grej längre. Det är så överskattat.

Och idag har jag inte gjort ett knop. Gosat med Elisa som har varit riktigt mysig idag bara. Love.

Nu ska jag fortsätta kolla på Desperate Housewives, har bara fyra avsnitt kvar så är jag ikapp tvn. Men kommer inte följa det på tv ändå, kollar klart hela säsongen nu ist.


Jag vill bara tacka alla betydelsefulla människor som kommit och gått i mitt liv och gjort mig till den jag är idag. Jag vet att jag inte alltid varit den trevligaste och definivt inte den som brytt sig så mycket om andra. Men min första vändning kom när jag började gymnasiet och hamnade i en klass med folk jag aldrig umgåtts med. Dom blev min räddning. När jag tog studenten trodde jag att jag var läkt. Men nu, ett och ett halvt år senare så vet jag att det kommer ta mycket länger tid än så. Maxi har fått mig att växa ännu mer.  Jag ser på mig själv på ett annat sätt och jag märker att jag beter mig annorlunda runt folk.  Jag vet att det fortfarande finns ofanligt mycket som jag måste ändra på men tiden får hjälpa mig. Jag är iallafall en bra bit på väg.

Emelie.


14/10

SÅ jävla glad.

vet inte vad det är. jag ler som en Gud just nu.. bra kväll igår, riktigt bra.alltså verkligen skit kul. Minns inte när jag hade så kul senast. skrattade så jag höll på att dö. orkar inte skriva mer nu förutom att Daniel Karlsson fortfarande äger hela Idol och vinner inte han så kommer jag sitta och gapa med stor mun och undra vafan svenska folket tänker me.

Emelie.

13/10

Lördag.

Och ledig, är det inte fantastiskt? :) Umgicks med Emelie röva och brorsan och gänget förut.. Fick ett parfymkit av Jimmy, en parfym jag velat haft länge :) hur kunde han veta? haha. Tack.
Sen va vi hem till emelie's och johans nya lägenhet en svänga.. avgudar sminkbordet.. sååå avundjsuk!
Och efter detta så har jag slagit in paket och busat med katten typ.., så himla bra presenter ska hon få tilda,hehe.

Dilemma: outfit? .. varje lördag.. samma sak.. hehe.. men jag tror iaf jag vet vad det får bli ikväll :)

Det jag förut trodde var en teori har blivit en sanning.

Emelie.

11/10

Otrohet.

Är inne på sista avsnittet säsong 2 på desperate housewives nu, när lynette tror att tom är otrogen och hon är så jävla knäckt. Gamla minnen dök upp och nu måste jag få skriva ur mig.

Hur fan tänker man? Förstår dom inte hur ledsen man gör människa som utsätts för det? Hru kan man vara så otroligt egoistisk och dum? Så jävla irriterande är det. Hur fan kunde jag tillåta den där skiten i så många år? Jag känner bara nu att jag MÅSTE få ur mig skiten. Vilken jävla idiot han är! Han visste precis hur sårad jag blev och hur mycket jag förstördes genom åren. Nätterna var många och ofantligt långa dom gånger han inte kom överhuvudtaget. Men nej då, jag fanns kvar där. Hur jävla blåst får man bli? Aldrig kan man väl vara så kär att man tror att ett liv med honom någon gång kan bli bra? Får man behandla en människa på det ondskefulla sättet utan att straffas för det? Får man behandla alla människor runt sig så som han gör utan att slippa minsta lilla slag på käften? Får man vara ett sånt slan utan att någon i den här jävla byn får upp ögonen för vilken idiot människan verkligen är? Åh, jag blir så arg bara jag tänker på hur han betedde sig dom där vidriga tre åren utav mitt liv. Jag blir så arg bara jag tänker på alla dumma småtjejer som fortfarande faller för hans.. för hans.. ja vad det nu är som dom faller för. Och vet ni vad? Jag skiter fullständigt i att sånt här inte hör hemma i en blogg som alla kan läsa, för jag måste någon gång få tala i klartext.  Den där jävla otroheten kommer leva kvar för alltid i mina minnen. Fattar inte att jag lät det hända.


Min lägenhet is fuckng kall också, får nog köpa mig ett eget element, för dom här drar dom ju aldrig igång.
I övrigt är livet bra, trivs bättre på jobbet än någonsin, har lärt mig att det aldrig tar slut så det är bara att leva med att man inte kommer va ledig nåt mer i sitt liv.  Jag är inte så negativ som jag kanske låtit som idag, behövde bara få ur mig gammalt groll för att kunna vakna upp imorgon och gå vidare med livet.

En sten lättare.
En tår torrare.
Och ett hjärta starkare än någonsin förr.

Emelie.


11/10

Good, life is gooood.

igår va en utav dom bästa dagarna ever på jobbet, den gick så skjukt fort och jag hade så kul. Vet verkligen inte varför, det var bara en sån dag.. :)
Tänk att det är torsdag redan, har klarat 5 dagar utan godis (förutom lite lite marknadsnougat igår, men vafan ;) ), ska klara idag också sen får ja äta nåt gott imorn. Om jag är sugen då vill säga. Helt sjukt att det går så bra.. är tillbaka på min sommarvikt igen. mer ska bort men det får ta sin tid för dne här gången vill jag stanna ! Rätt nöjd nu ändå som det är :)

Om en vecka dyker norskarna upp ;) Har inte sett majsan sen i maj och Mona har jag inte sett på flera år. Påsken 2006 om jag inte minns fel? Ska bli otroligt kul att ses igen !! längtar längtar.
På lördag ska jag antingen hem till tilda på lite 20årsfirande, eller så ska jag har vinprovarkväll med tjejerna, fy vad jobbigt det är när det alltid alltid ska krocka saker. Det gör det jämt för mig. jaja, det ordnar sig. får bestämma mig imorn eller nåt. Blir nog kul vilket som !


Snyggaste syskonskaran på denna jord.

image42


Emelie.

9/10

Det vankas jul på Ica Maxi.

Ja herreGud vad glad jag blev.. har ju vetat att dom hållit på jultorget nu några dagar men idag när jag hade slutat och hela maxi var tomt (det brukar va det vi kvart över tio hehe) så gick jag in på torget och tittade. Det var adventsstakar, röda grytvantar och skymtade även några tomtar.. det är långt ifrån klart men jag bara blev så glad. Det närmar sig med stormsteg verkligen, på måndag slår vi upp portarna till härligheten :)
Här ser ni två bilder.. endast en förvisning för Er !

image39image40


Måste även bjuda på denna goding...

image41

hittade massa sköning bilder på henne nu så kolla in http://seemlaan.bilddagboken.se

nej nu har jag huvudvärk, det blir vatten, sängen och lite desperate.. :)
godnatt..

Emelie.

8/10

Kallt ute.

ja gud ja vad kallt det var ute ikväll, höll på att frysa fingrarna av mig när jag åkte från jobbet. Jag verkligen hoppas  hoppas att det blir mycket snö i vinter, fast inte egentligen för det blir så jobbigt att cykla då, men de är så mysigt :) Iallafall om det är snö i december som det inte va förra året! Blir inte julstämning utan snö, i värsta fall får jag spruta låtsas snö på mina fönster så iallafall JAG har snö :) Längtar verkligen tok-mycket till jul. slutet på november kommer jag pynta, det ska bli fint . Förberedelserna börjar redan nästa lön...Ska bli spännande att se vad den blir nu när jag slutat dra  så mycke skatt som jag dragit förut. Kommer nog bli nån tusenlapp mer :)

Nu är det bara 4 jobbdagar kvar innan 3 dagars ledighet.. det kommer bli otroligt skönt att ha tre dagar att göra vad jag vill ! Men samtidigt är det faktist ganska skönt med rutin.

Rebecca var här förut.. saknar att vi inte hänger lika mycket som förr, men ja, det blir ju så när man jobbar och hon är sambo och sådär..

Har gått upp lite i vikt, ca 1-2 kilo mer än normalt, det får mig att må kasst som fan. Ska deffa hela veckan sen ska jag gotta mig på fredag, längtar. :)

Emelie.

7/10

Det känns bra nu.

Överkom en "stressattack" på jobbet idag. Luften satt fast i strupen, kändes som jag hade ett halsband alldeles för tajt om ni förstår vad jag menar, yrseln kom, oroligheten.. men jag fortsatte jobba, klarade mig. det gick över. vilken lättnad att äntligen veta att det faktist bara är att jobba på så försvinner det. jag hoppas det är så jämt.. för jag vill verkligen må bra. När jag cyklade hem kom jag och tänka på den där kvällen, torsdan när det var gocarten och jag va sjukskriven, när jag följde karin till soloseum bara för att få frisk luft.. när jag kunde va ute första gången och andas och må någorlunda bra. När vi satt nedanför våran port på dom där plastgrejern och jag va såå sjukt glad att jag kunde va ute. den känslan får mig att le bara jag tänker  på den.

Det finns en person som får andra runt mig att bli stötta och lite småledsna tror jag, jag vet inte om personen i fråga märker detta själv när den använder det tonfallet. Men det är så konstigt för jag har aldrig fått ett enda illa ord mot mig utav denne men samtidigt så hör jag ju hur denne beter sig mot dom andra. och det gör ont i mig men tids nog kommer det nog komma fram utan att jag lägger mig i förhoppningsvis. Personen är ju så oerhört go och mysig annars. ¨

Förut på min rast på jobbet så satt jag ute och tog en cig och andades utav den härliga höstluften. Min enda tanke va, varför varför gjorde inte Gud hjärnan och hjärtat mer sammansatta. Varför kan man inte bestämma mer över sin kropp och sina känslor än vad man gör. Om människan ändå skulle bli en perfektvarelse så hade Han väl kunnat gjort oss riktigt ordenligt perfekta från början? Tål att tänkas på...

Jaja. Nu ska jag lägga mig i sängen och fortsätta kolla desperate housewives säsong 2, snart är jag ikapp tvn :) haha bara ett bar 10tal avsnitt kvar ;)

Godnatt och sov så gott.

Emelie.

7/10

Söndag utan ångest :)

Aah så gött. Har bara bråkat lite med katta annars verkar den här söndan bli super. Jobbade till halv nio igår, sen blev de film och te. Härligt att va nykter, och det kändes typ som torsdag eller nåt :) Klarade en lördag hemma hehe. Men nu börjar ja smålängta lite till nästa helg för då tänker jag inte va nykter ! och helgen efter det kommer magnus hem, då jobbar jag men är iaf ledig fredag kväll så vi kan hänga lite, sen helgen efter det så tänkte ja försöka få ihop en liten fest så kanske koffan kommer hem. Men men, det är framtiden det. Just nu sitter jag och ahr nyss ätit frukost och kollar på idol. Elisa ligger bredvid och slickar sig på tassarna, hon måste va väldans skitig den där katten hehe.

Funderar på extensions.. har tänkt på det länge nu men inte haft tid.. jaja vi får se hur mkt pengar de blir över när ja betalat räkningar och lagt undan pengar till bil.. för nu jävlar blir det till att spara, jag ska ha en bil nästa vinter och jag tänker inte köpa en 5000 kronors bil, jag ska ha brorsans s40 :) det kommer bli fintt de. och jag kommer ta väl hand om min baby :)

PUSS
image38
Emelie.

5/10

Rysning från topp till tå och ett fett jävla leende.!

Den som inte har sett idol ikväll beordrar jag att gå in på tv4's hemsida och kolla in Daniel alltså.
Daniel Karlsson med You're The Voice är något att det allra bästa jag sett i idol's historia. Den magiken i hans ögon och utstrålningen och rösten. Jag gillade inte han speciellt i början men han har växt mer och mer och nu är han BIG STAR i mina ögon.

Ville bara få detta sagt nu ska jag trycka på Play och fortsätta lyssna :)

Emelie.

5/10

Fredag.

och fortfarande 8 jobbdagar kvar.. men så är det.. kan bli skönt med en lugn helg faktist så jag får varva ner kroppen. Tycker nästan det ska bli kul att jobba faktist :) Förstår ni vad tråkigt livet skulle vara utan jobb? euuw.. vill inte ens veta vad man gör då.

Hade mycket i tankarna innan jag började skriva men tappade det helt.

Emelie.

(snart kommer förhoppningsvis Magnus & Mona hem :) )

3/10

Sommar 2007.

Kommer sent glömma den här sommaren kan jag säga gott folk.
Alla sjuka fester.
Alla skratt.
Alla grillkvällar.
Alla jobbdagar.
Alla vänner.
Alla nya kontakter.
Alla tårar.
Alla jobbigheter.

Min vapendragare Emma och jag knöt snabbt nya kontaker i början på sommaren. Tjejer som Emelie röva, Tirre, Karin.. vilket gäng. Första semesterveckan.. va vi nyktra en dag? Andra semesterveckan, justin timberlake fylla år, FYLLA ja, det va rätta ordet :) Sen bara rullade det på., började man inte tidig morgon och regnet inte öste ner så kunde man inte skylla ifrån sig. Örebro's badhus, skärgårn, liseberg. Både långa och kortare tripper blev det. Jag är glad att vi haft fyra kameror som fotat hela kalaset. Undra hur många kort vi kommit upp i? Det kommer hjälpa iallafall mig att bevara minnena utav det fantastiska vi varit med om tillsammans. Och fy vad vi har skrattat. Undrar just hur många mil min cykel har gått? Upp till maxi, hem igen, byta om, bort till fest, ut på krogen, hem igen, upp till maxi.. osv.. Denna sommar; mer tider på jobbet. Större ansvar och med det större press. Med press kommer stress.
Och tårar.
Och sjukhus.
Och förändringar.
Och sen äntligen kom hösten.
Och med den kom skratten.
Och fler nyta kontakter.
Och många sköna te-sorter.
Och mysiga värmeljus.
Och Elisa.

Tack alla för en underbar sommar. Men nu äntligen kan vi släppa den och ha en mysig höst.

Emelie.

3/10

Elisa.

Hon sover med mig varje natt, kissar alltid i lådan, kommer när jag ropar på henne, kan ägna timmar åt sin råtta om man själv inte orkar busa med henne, sover när hon är själv, gnäller inte för mycket.
Vilken drömkatt.

Ajusst det, hon gillar klubbor också :)

image37


Ska iväg och jobba om nån timme, sen ska jag mysa med Emelie röva ikväll med bakpotatis och vin och sånt :)


Emelie.


2/10

Första av elva..

Idag har jag jobbat den första utav dom elva jobbdagarna jag ska jobba i sträck.. känns bra, Elisa verkar ha klarat sig jätte bra själv.. låg och sov när jag kom hem så hon verka inge nervös direkt.. det roliga är att hon låg på exakt samma ställe som när jag gick så hon har väl sovit hela tiden antar jag haha :)

Annars är allt som vanligt.. livsglädjen växer inom mig. Försöker börja leva i nuet och njuta utav det.

Att gå till tandläkaren är sjukt dyrt, bad jag dom skrapa tandsten idag kanske? jävla dolda avgifter.. jag hade inget val jue. Men men, bara jag slipper hål. För borra vill jag aldrig mer göra! Plackers, eltandborste och flourskölj kommer bli min räddning.

Emelie.

1/10

Välkommen sötnos !

Jess efter nån timmas letande så hittade vi en annons från gullspång med tre katter. så vi åkte och hämtade dom, emma tog två och jag en. Och min svarting är så sjukt go.. bara gosar och äter och busar med sig själv.. lite lite gnäll, trodde hon skulle gnälla mycket mer.

image36

mer bilder på http://seemlaan.bilddagboken.se


Tror aldrig mer att jag kommer bli kär. det känns så avlägset.

Emelie.

1/10

Äntligen höst i kalendern också! :)

Ska strax iväg och hämta bilen för att åka och kolla på katt.. hoppas hoppas..

image35


Tack för att du är bäst!


Emelie.