29/2 - del 2

Idag ska jag och Emma go wild n' crazy!!
Vi ska göra en utstickare och prova Husets RÖDA..

Emelie.

29/2

En dag på köpet.

Japp, idag får vi en dag vi inte skulle ha haft egentligen, så jag tänkte såhär.. Om jag tränar, jobbar och festar. Då har jag gjort tre superbra grejer på en dag jag inte ens skulle ha haft egentligen :)
Så imorse gick jag och tränade, höjde på ALLA maskiner, kändes riktigt kul. Finns en maskin som man typ gör situps på fast med vikter då, den är så jävla jobbig. Men den blir enklare och enklare för varje gång jag gör den så snart kanske den kan bli behaglig också, så som alla andra maskiner är på nautilus. Dom är verkligen jättebra.
Och nu sitter jag här, försöker ladda för att bli sugen på kasslern som ligger i kylen, inte ett dugg sugen på det idag men den måste ju ätas. Så det blir kassler och ris här om en timme, sen blir det snabbis på systemet och sen sticker jag till Maaxi och jobbar. Tar med mig kläder och så tills ikväll då vi ska ha maxi-fest hos kristin. Blir nog tokbra det.

Men nu ska jag vila en halvtimme lite framför tvn innan jag kör igång med packning, matlagning och sminkning.
Ha en superfredag allihop!!

Krissan & semlan. Maxi fest i januari.

image137

Emelie.

28/2

Torsdag.

Sov hos fia och jimmy inatt. Ibland önskar jag verkligen att jag va någon utav dom två, dom har ett så bra liv just nu. Båda har bra jobb, dom är kära, dom har fin lägenhet, bra framtidsplaner osv osv. jag är rätt avundsjuk faktist.
Jag satt här nyss och drömde mig bort lite, jag längtar nåt otroligt efter den dagen som vi har egna barn. Ser framför mig hur min man är på jobbet och jag tar barnen i bilen hem till jimmys hus och han står på gården och grillar och barnen springer i badkläder och hoppar och stojar i poolen på hans bakgård. Jag sätter mig och säger hej, vi snackar lite.. fia kommer hem och hon tar med grejer från köket, en stund senare ropar vi till oss barnen och käkar.. sen kommer min man förbi en snabbis innan vi ska åka bara för att säga hej till jimmy o fia och sen åker vi hem och nattar barna och jag sätter mig och betalar räkningar medans han tittar på sporten typ.. jag längtar sååå till den dagen.. jag hoppas av hela mitt stora hjärta att det kommer bli så. Jag kan inte se att något annat skulle hända på vägen så jag ska bara hålla tummarna och om 10 år är vi där.. hoppas hoppas..

Är trött som fan idag.. gick upp ganska tidigt imorse och körde fia till jobbet sen kom jag hem till dom igen och jimmy gjorde sig iordning, så drog han o jag till Plaza och käkade frukostbuffé.. 95 kr/pers.. billigt.. hehe.. men men, skitgott som det ska va.. sen har vi bara glede, tittat på lite hus och båtar och varit på hans kontor.. det kändes konstigt vuxet att vara där.. Min brors kontor.. skumt.. jaja.. sen tog ja bussen och vid universitet så hopapde emma på.. tjötade lite och nu har ja bara varit hemma och väntat (?) på att börja jobba.. är som sagt jätte trött och önskar ibland att man bara var ledig.. vore så himla skönt!

Nej johansson.. de här går inte. bara att sätta igång., byta om och tända till..

Jimmy ser farlig ut.. i höstas..

image136

Emelie.

25/2

Bloggtime.

Ibland får man helt enkelt klämma in lite tid att blogga på.. idag har jag jobbat 8-14, varit aspigg och sov superbra inatt, hoppas jag gör det natten som kommer också (peppar peppar....) .. sen hade vi självbetalningsutbildning, spännande. rekomenderas absolut att ni ska prova. Och sen mötte ja tjejerna i lunchrummet på en kaffe innan ja stack hem och ska nu iväg och träna snart.. hade egentligen ingen motivation men har skapat mig den.. hehe. känns superkonstigt i armarna idag, typ som att en nerv ligger i kläm, eller ja, de känns typ som att man bärt massa tunga saker och dom är helt trötta fast man inte har det, så det är de jag ska träna bort tänkte ja =)

Imorn börjar jag kl6 för vi har ju bokrea imorn och öppnar butiken klockan 7.. spännande att gå upp kl 5 liksom, VET att många va minar vänner gör det ofta, men det blir ju konstigt för mig som aldrig har gjort de liksom.. vi får va semlan pallar imorn hehe.. sen ska jag träna och efter det blir de mys med maxitjejerna, smörgåstårta hörde jag !
Onsdag är en ledig dag, får se om krissan fortf e shoppingsugen då, annars ska ja bara va och sen åka till kd och sova hos jimmy o fia.. åker hem tors eftermiddag och ska jobba kvällen.. fre jobb hela dan sen maxifest, sen är det fan ledig helg, ska inte planera nåt (försöka iaf)...

men nu tror jag mackorna har sjunkit klart i magen så nu är det dax för träning.

Myskissen.

image135

Emelie.

24/2

10 månader kvar..

till julafton förståss. längtar :)

igår skulle vi festa hos david.. tjejerna kom hit innan och vi gick dit vid nio lr vad hon va.. men jag hade så ont i ryggen så vid halv elva så skjutsade en tjej där hem mig. och karin åkte också hem. Lite synd att man ska behöva offra sånna kvällar för ryggen liksom, men så kan de va.

kände mig osäker imorse vad jag ville göra med mitt liv så jag gick återigen in på kau.se och kollade på min utbildning, den låter bara bättre och bättre för varje gång jag läser om den! .. kommer bli hur bra som helst. längtar verkligen.

ska ta ut alla mina semesterdagar dom dagar jag är ledig i april och maj, så slipper de räknas på dom 50 000 jag får tjäna i höst. dom räknas ju tydligen från det jag tjänar från 1a juni. brukar ju bli endel under sommarn.. men men, de löser sig.. jag kommer trivas bra med livet i höst, i promise.

har jag skrivit om att det blir oslo 14 mars?.. tror inte det, iallafall, jag jimmy & fia ska dit så det blir en riiiiktiig syskonhelg.. kommer bli skitbra.

Rebecca&jag.

image133

nej nu ska jag kolla på ett avsnitt till sen göra mig iordning för jobb.

Emelie.

23/2

Igår...

Va många utav oss samlade. Jag satt i soffan när vi härjade och söp och tog mig ett ögonblick. Tittade på alla som skrattade och pratade och dansade. Jag log. Att jag ska få ha er vid min sida ikväll igen känns skitskönt.

Sandra Cae & Semlan after breakfest.

image131


Semlan.


21/2

Kaffe på stan & ändrade planer.

Jessica hämtade aldrig katten igår för det blev ändrade planer för er som undrat detta.. Så vi får se när det blir av..

Va nyss och tog en kaffe med rebbe,tirre och sandra.. alltid underbart att samlas igen.. Bestämde fest på lördag, gött!!!

Nu ska jag byta om och sticka till jobbet. 4 timmar, det ska jag väl klara? ;)

Maybe there is an end of this pain in the future? (Kort taget under repitionerna av Bang Bang You're Dead 2005)

image129

Emelie.

20/2 - del2

Ikväll blir det ensamt.

Ska nämligen iväg med Elisa sen till Jessica på prov.. ska se om alla djuren kommer överens och om jessica tycker det känns bra.. Ska även bli intressant att se hur mycket jag kommer sakna henne och om jag verkligen klarar mig utan henne. Det kommer kännas konstigt, men kanske jätte bra.

Jaja, jag e hungrig nu men vet inte va ja ska göra, funderar fan på nudlar.. har iofs färdig lasagne i kylen som ja gjorde förut idag.. men igne sugen.. nej, nudlar får de bli.

Vi.

image47

Emelie.

20/2

Jobba.

Blir ganska segt att jobba så lite.. men så många dagar liksom, känns rätt ovärt.. och igår ringde maria och frågade om jag kunde jobba idag på min lediga dag också.. jojo,visst de fixar väl jag de. Men vafan efteråt ändrade jag mig 3 timmar ger ju inte ett skit,.. men men, de e väl bara att gå dit idag, antar att jag va nästan sista utvägen och det är ju inte marias fel att dom skär ner. och pengarna, dom behövs, även om det inte är mycket för världen.

Är rätt stel i nacken idag.. och känner av det i ryggen.. ska ta det lugnare med simningen, den tar mycket på mig.. jaja, vi får se.. ska väl gå ner och köra ett pass i gymmet sen.. blir nog tok bra det..

frukost..jatack.

Hon e gullig hon röva.

image128

Emelie.

19/2

Känns rätt bra.

att jag jobbat idag utan att det gjort fruktansvärt ont, trots att jag och kristin tränade rätt hårt igår. Känns verkligen som att träningen hjälper, och gör dne det så kommer jag bli överlycklig, tänk att få slippa denna värk  nån gång i framtiden. helt otroligt skönt.

idag jobbade jag 7-10 sen tog jag tag i något som jag bävat för här hemma.. badrummet, okej att det alltid är tillräckligt fräscht, men jag har känt länge att jag har behövt göra en grundlig rengöring, så jag körde på och ca 1½-2 timmar senare så var jag klar.. det känns skönt som fan, offrade den tiden från träningen idag men ska ju träna ikväll och imorn förmiddag igen så det känns inte som att det gjorde så mycket :)
funderar på vad jag ska äta idag, nåt spännande lär det väl bli, hade tänkt göra lasagne men har missat köpa mjölk, ska handla sen vid fyra men måste äta innan de eftersom ja ska träna.. jaja, får se va de blir.

Ha det gott igelkott.

A very, very, long time ago.

image127

Emelie.

18/2 - del 2

Det är bara att köra.

vänta..måste hämta anteckningarna...

"Det är bara att köra vettu".. det va det sista han sa till mig.. Bengt. Det va precis efter att jag hade skrivit upp min adress så han skulle skicka ett brev till mig med en dikt han läste för oss som en slutspurt. Jag kände igen mig nåt oerhört i den dikten och den fick mig att känna "whoa"et..
- Tvivla inte
- Tänk stort
- Bär med förmågan.
Dessa tre grejer var det sista jag skrev i mina anteckningar.. Dom sammanfattar mötet vi hade idag ganska bra. Jag tänkte lite när jag åkte hem och kom på en egen grej. "ju högre du lägger ribban, desto högre hamnar du." Det är vad jag tror på. För den där jävla ribban va något dom tjatade på mig om hela skoltiden.. jag jämförde mig med alla andra men dom tyckte jag skulle lägga ribban högre eftersom jag hade så lätt för mig.. Men jag tyckte det räckte att va på samma nivå som alla andra, det är detta jag får äta upp nu. Men frammåt, det ska jag. Jag tänker lämna fyrkanten och bli rund igen. Hjälp gärna till och slå mig.

- Ta bort "hur".
-VAD ska jag göra?
-NÄR ska jag göra det?
Sen kommer... - HUR ska jag göra?

jag frågade honom även något annat.. för han pratade om kärlek.. och jag förstår att livet blir enklare om man känner kärlek till sig själv och andra.. men vad jag inte förstod va hur jag skulle kunnabörja känna den där kärleken.. Men den hemligheten tänker jag inte avslöja här.. Men en sak lovar jag, när dikten dimper ner i brevlådan ska ni få ta del av den..

Pluggandet kommer bli av. Det känns underbart. Karlstad kommer bli av det med, i framtiden när det passar.

Mina bästa vänner.

image126

Emelie.

18/2

När någon faller så ska vi andra ta emot.

Något att tänka på kanske?

Iallafall.. helgen då.. vaknade i lördags och hade planer på att hänga med mamma och barna, men kände bara..ne jag vill va hemma.. så de va jag.. mötte upp kristin på stan vid ett lr nåt.. köpte lite sprit och sen gick vi hem till mig.. vi tittade på lite greys, lagade mat, jag gjorde mig iordning, och så vidare.. sen gick vi bort till henne och emma dök upp.. för-för-för-fest med tjejsnack, britney spears och sånt.. trevligt.. skjutsen kom och vi stack över till brorsan i karlstad. askul.. efter någon timme där gick vi till den sista förfesten som inspelade sig hos esping.. jag kan inte förstå att vi alla va sånna grymma dj's ;) haha.. skit skoj !!.. nöjes fick bli vårat nästa offer och det va också kul. Riktigt kul o träffa mongo och dom., saknar grabbarna. vi söp, dansa och bara hade de gött.. träffade N och de va kul, känns bra att vi efter alla bråk och kramar fram och tillbaka gick ur skolan som kompisar. Hade vart jävligt synd om det blivit åt andra hållet då han alltid funnits i mitt liv.
Iallafall, BK fick fixa oss en burgare och jag och kristin träffade två supersnälla i kön, jag va rätt full och första gången jag tittade på han ena så såg han typ ut som 27, näst gång såg han lite äldre ut, och ju mer jag tittade på honom desto mer förstod jag att han va typ 43 eller nåt.. men det gör inget, han va rolig ändå .. dom hade sagt nåt jätte gulligt till kristin men det kommer jag inte ihåg, update me krissan !!

Och igår då.. då fick det bli greys anatomy hela hela dan, kristin kom vid fem och vi syndade.. hehe.. greys anatomy tog fram starka känslor och vi sa godnatt.

Får väl se om denna bild kanske ger lite mer kommentarer än den förra då.. ;)

image125

Emelie.

17/2

Lite nervöst.

Att börja jobba imorn igen.. har bara jobbat en dag på två veckor.. Jobb ångest i bött.. Så ärligt talat så känns det ganska skönt nu att veta att jag e halvtidssjukskriven denna vecka och sen e de en vecka kvar med mitt vanliga schema och sen kommer mitt superschema med 15 tim i veckan.. jag orkar inte längre bry mig om pengar, jag e så trött på jobbet. Och så har jag ju kommit på att jag får nya semesterdagar i april som jag kan ta ut när jag vill. Om dom inte ändrat sig iår igen och ger oss ersättning istället, vi får väl se vad dom bestämmer. SKulle inte göra mig absolut nånting om jag fick dom pengarna rätt i handen, shit alltså hehe.

http://seemlaan.bilddagboken.se

Dj Semlan ;)

image124

Emelie.

15/2

Har mycket att skriva men tror inte att jag orkar..

Igår va en bra dag, vaknade här hos fia & jimmy och vi käkade frukost efter ett tag när sjuka jimmy började komma igång. Grabben som aldrig är sjuk blev det just när jag va här, vilket va tur för jag kan säga såhär, han har inte haft en enda sjukdag på 2 år och så var han tvungen att ta de just den dagen jag va här och helt ledig, så vi hängde hela dan igår, hämtade emma på universitetet och åkte till krhamn en svänga, jag lagade lunch åt dom och vi gjorde oss iordning, tillbaka till kd och tog de lugnt ett tag hemma här. Sen drog jag och emma på fest hos elin, en pluggkompis till emma. Va riktigt mysigt och det känns gött att inte behöva plugga men ändå få va me i studentlivet :) Jag kommer bli som han i dne där filmen som jag inte minns vad den heter. men de e iallafall en kille som går på college tills han e typ 27 lr nåt bara för han tycker de e så kul. jaja, iallfall se skulle dom till rumpan bar och de va skittråkigt så jag gick efter typ 3 minuter, tog bussen in till centrum och gick till fia och jimmy. Skulle öppna porten som va låst och bröt av nyckeln i dörrn. helt otroligt att jag lyckas. men men, inte mitt fel :)

jaja, så nu sitter jag här i deras soffa och funderar vidare om jag ska åka hem tll kristinehamn och ta tag i livet eller om jag ska stanna kvar en dag och en natt till. Vad ska jag göra hemma liksom? Älskar ju att vara här.


Vill inte återgå till verkligheten, längtar efter aug 2008 när jag börjar studera och tänker nog flytta hit också. faktist.

Emelie.

13/2 - del3

Egentligen..

Har jag faktist ingen lust att blogga men känner ändå ett behov utav det för det har varit en så bra dag. Efter mitt förra inlägg så stack jag till karlstad, mötte fia och vi gick hem hit till henne och jimpan, jimmy va på jobbet fortfarande så jag hjälpte fia med en jobbgrej. Vi hade trevligt som vanligt och det känns nästan lite ibland som att man har en storasyster (sådär som det ska kännas med riktiga svägerskor). Det känns så gött.

Vi bestämde oss för att vi hade tränat så duktigt i veckan så vi skulle äta skräpmat, hon bestämde att vi skulle dela på en rulle, så det fick det bli. Jag lovar er, det va den absolut minsta rulle jag sett. Så jag tänker inte räkna det som att jag har ätit skräpmat idag :) (tur) haha.

Har massa planer för resterande vecka.. ibland är sjukskrivning nåt bra, så länge man kan gå utanför dörren med det så.. Ni får läsa uppdateringarna.. nu ska ja släcka lampan och sova, låter datorn stå på och ladda alla greys säsonger så ja kan kolla ikapp ordentligt.

Godnatt.

OBS! En 3 år gammal bild.

image123

Emelie.

13/2 - del2

Vilket väder !! :)

Satt här nyss och funderade på en promenad, men tror tyvärr inte jag hinner. Och så får jag ju min andel sen när jag går till bussen och även när jag strosar i karlstad. Alltså det känns så knäppt att träningen så snabbt blev en del utav mitt liv, imorse kändes det liksom som om jag aldrig gjort annat när jag gick dit. Synd som attan bara att jag inte visste att man inte fick bada förrän 11.. känns ruttet när jag va där halv tio liksom. Men men, nu vet jag ju det iallafall :) Så antar att min dagliga rutin kommer bli att vara där 10, köra en timme träning sen simma så mycket jag orkar, det kommer bli tokbra det.

Nej, nu ska jag packa, plocka och sen åka till karlstad och möta upp sofia. Förhoppningsvis har vi racern och kan åka runt och plåta. Riktigt najs! :)
Ha en skön dag you all!

Lugg-kort :)

image122

Emelie.

13/2

Träningsvärk :)

Är det något jag har saknat så är det träningsvärk, gud så gött det är. Man känner i hela kroppen att man gjort något. körde ett morgonpass igår, tog det ganska lugnt eftersom jag måste det pga ryggen.. Ska iväg här snart igen men tror bara jag kör kondition idag så får "musklerna" vila ;) .. kör lite cross trainer (som för övrigt är bland det jobbigaste jag har varit med om, vilken uppfinning!).. och så tror jag att jag simmar lite efter det.. blir perfa det.

Ska över till jimmy och fia sen.. åker väl vid två-tre nån gång och sover kvar inatt, blir tokmysigt det!. Som vanligt :)

Igår var för övrigt en rätt bra dag. efter träningen stack jag upp till mammas jobb och lånade bilen, behövde handla och lämna in sjukintyg. Nånstans i mig så saknar jag jobbet som jag förut alltid gjot när jag varit därfrån ett par dagar, men det är inte alls samma längtan som jag haft förr, nu känns det faktist ganska skönt att vara ledig. Konsigt, men skönt.

Nej ni, nu ska jag anmäla mig till högskoleprovet, sen iväg till gymmet. Ha det gott!

Nästa år kanske den här tjejen får vakna till liv igen? :)

image121

Emelie.

12/2 - del2

Tänk om.

Idag har jag tittat på bilder från när jag var liten. Det är bilder som jag inte sett på över 10 år så jag minns inte speciellt mycket ifrån dom. Endel saker som jag ser på bilderna får mig att vilja minnas. Men det albumet jag tog med hem idag innehöll bara bilder från när jag var 0-2 år ungefär så jag ska väl inte minnas speciellt mycket saker. Men man tycker ju att man borde minnas att man har sett bilderna. Men nej, det var raderat ur minnet. Och kanske tur är väl det. Jag vet inte om jag hade pallat det för länge sen. Men nu gör jag det. Nu klarar jag av att förstå att livet blev som det blev.
Men mina tankar snurrar, tänk om. Det finns många saker som hade kunnat vara annorlunda. När man ser på dessa bilder så ser vi ut som vilken vanlig familj som helst, jag förstår inte hur hon klarade det så bra. Något som jag blev förvånad och glad över var att se att jag faktist har min mammas näsa, jag har alltid trott att det varit pappas och därför mått rätt dåligt över det. Jag vill inte ha med mig han vart jag än går. En till sak som gjorde att jag började le va när jag såg sista kortet. Det var på mig och min rosa stora björn, den hade jag helt glömt bort. Jag vet att den funnits i en låda i pappas förråd för länge sen, men man vågar väl inte hoppas på att den finns kvar. Jag förundrades över att se att mamma log på en hel del kort, vem är det som har tagit dom?
Jag förundrades även över ett kort när pappa håller mig i sin famn och jag drar i hans läpp och vi ser ganska lyckliga ut båda två. Det är sådana stunder jag blir avundsjuk på mig själv. Tänk om man kunde få ha en pappa nu också. En riktig en.
Tänk om.
Tänk om mamma inte hade funnits, vad hade hänt med oss då? Vart hade vi varit då?
Tänk om.
Tänk om mamma hade lyssnat på mormor och morfar den där sommaren när jimmy var ett år och magnus tre och dom sa att hon skulle lämna pappa, då hade ju inte jag funnits.
Tänk om.
Tänk om pappa hade klarat sig från missbruket, vad hade då hänt? Hade vi varit en stor lycklig familj än idag?
Tänk om.

Jag vet att man inte ska tänka så men jag kan inte göra annat.
Sånna här dagar önskar jag bara att jimmy & magnus satt här med mig och grät.

image120

Emelie.

12/2

Vill träna nu.

Hade tänkt att jag skulle köra ett morgonpass idag efter frukost, men har så himla ont idag. Men jag tror jag struntar i det och går dit ändå. Annars kommer jag juh aldrig bli bra.

image119

Emelie.

11/2

Sjukskriven.

Jag har ju som sagts då ont i ryggen så idag slog jag slag i saken och gick till doktorn. Han va supertrevlig, den bästa doktorn jag någonsin stött på. (har iofs inte träffat så många). Men iallafall, han lyssnade och bedömde och efter nu 2½ års värk så har jag äntligen fått svar på vad det är för fel på mig. Och jag har ÄNTLIGEN fått bevis på papper att jag kan bli helt återställd. Han sa att jag är överböjlig, så mina muskler orkar inte med. Han frågade om jag kunde göra något som inte så många kan och jag började visa min färdigheter att bland annat böja bak tummen så den ligger mot armen och grejer, han skrattade och sa att det räckte. haha. Han sa precis rätt saker, kände på rätt ställen och jag fick instruktionerna jag verkligen velat ha. Sjukskriven helt denna vecka, halvtid nästa, jag är beordrad att börja träna (lätta vikter, simma inte för länge), och att inte gå tillbaka till kiroprakorn, eller ja, det gör jag som jag vill. Men som han sa, det hjälper mig kanske för stunden men inget som kommer hjälpa min ryg/nacke ordentligt. Fan att jag inte gick till han från början. Jaja, pengarna är borta, bara att inse. Men men, nu ska jag iallafall vila min rygg denna vecka och börja simma redan idag. Skönt. Det kommer bli tokbra.

Känns bra att det står på pappret "vila, fys träning".. det betyder att jag inte behöver få dåligt samvete att jag itne jobbar men ändå är ute och går. För det har doktorn sagt.

Semlan, that's me!

image117

Emelie.

10/2

Kommer inte ihåg vad jag skulle skriva om.

Dagen började med att klockan ringde och jag tog bilen till maxi. Kändes bra i ryggen (försökte jag inbilla mig).. men fyra timmar senare fick jag ge upp och gå hem. Tjejerna skulle laga middag hos linda så jag åkte dit. Men innan så la jag mig och läste en stund, va lite trött men tänkte inte mer på det. Förrän det piper till i mobilen och jag tittar på klockan och tror jag försovit mig till jobbet så jag flyger upp och drar på mig maxibyxorna och tittar på mobilen igen och inser att klockan är fyra och inser att det är söndag och att jag vaknat av lindas sms.. riktigt sliten i huvet alltså. Iallafall, det stod "vi är hemma nu. Kom!".. så ja stack dit och åt med dom. Sen blev det mys hos kristin. En liten stund iaf. Sitter nu här och är så glad över att jag blivit så stark.

That's us!

image116

Emelie.

10/2

Carema Närvård.

"Våra öppettider är vardagar 8-10 och 13-15."

Ja, men nu är det söndag och jag vill ha tag på er nu.

Emelie.

8/2 - del3

Bowling eller inte bowling, det är frågan?

Självklart ska jag inte bowla eftersom jag har så sjukt ont i ryggen, men det vore trevligt att bara gå dit och säga hej. Men vettefan om jag orkar alltså. Skönt att bara ligga här också.. Får väl se om hon ringer och tjatar igen.. =)

Hade tänkt försöka få ur mig lite men det tog stopp, vill på ett sätt bara flyga fram 10 år och se vad som hänt, men samtidigt vill jag leva i nuet för det är rätt trevligt nu,.

Blev sjukanmäld inför imorn också, tyckte att de blir lättare för dom att fixa nån redan idag så ja ringde idag. Schysst som jag e. hehe. Men det jobbiga är att jag har en känsla att jag inte får gå utanför dörren när jag är sjukanmäld. Fast bara för att jag har ont i ryggen måste jag ju få göra saker, även fast jag inte pallar att jobba med det. Jävla dilemma det där, vad ska jag göra?

Hoppas ryggen blir perfekt på onsdag när jag ska tillbaka till knäckarn. Jag hoppas verkligen det. Han är bäst.

Emelie.

8/2 - del2

Högskoleprov & choklad.

Har kommit fram till att jag måste göra högsoleprovet. Dels för att de kan finnas en risk att jag inte kommer in på mina betyg. Och dels för att det kan va skönt att helt enkelt ha gjort det. Att få veta vad man kan liksom. Men usch, vad jobbigt, går ju typ inte att plugga till, är ju bara att gå dit och göra det liksom. Men ångrar som fan nu att jag inte gjorde det i gymnasiet, när man fortfarande va igång med plugget och hade koll på sakerna. Har tappat matten något otroligt. Får hoppas jag kan det ändå..

Över till nåt annat, det finns en vecka i månaden när vi tjejer skulle kunna äta flera kilo choklad, och fortfarande njuta av det. Den dagen startar idag.. är så otroligt sugen. Får nog bli en svänga till hemköp sen.

åh vad jag grämer mig för det här med högskoleprovet, fyfan vad tråkigt de kommer bli.

jaja.. nu ska jag fortsätta vila ryggen. tänk om de kunde bli bra nån gång!

Maxi-Love.

image115

Emelie.

8/2

Gröt ÄR äckligt.

I 19 år har folk tjatat att jag iallafall ska smaka, men aldrig, en sked med gröt har aldrig ens rört min mun. Det luktar äckligt, edt ser äckligt ut och jag har vetat att det är äckligt. Men iallafall, nu när jag ska börja träna och blir seriös så tänkte jag att ja skulle försöka lära mig äta gröt så jag kan äta det på mornarna. (hatar smörgåsar) Så nu gjorde jag havregrynsgröt, och hade upptinade hallon & mjölk till. Det va vidrigt. Första tuggan gick rätt bra för jag va så inställd på att det skulle vara gott. Andra tuggan gick sämre. Jag ställde ifrån mig skålen och vägrade äta mer, men vuxen som jag är så tog jag ytterligare en tugga för att verkligen bevisa att jag kan.. Då växte det i munnen på mig och jag gav upp. Så, jag har fått i mig tre tuggor gröt sammanlagt i hela mitt 20½ åriga liv, och mer kommer det inte bli. Iallafall inte havregrynsgröt, jag kanske nån gång ska försöka mig på mannagröt eller kanske risgrynsgröt.. Nån gång.

UUÄCK.
(inte min bild)
image114

Emelie.

7/2 - del 3

Britney Spears.

Just nu går alla mina tankar till henne. Jag hoppas verkligen hon kommer på fötter och bevisar för alla vilken otrolig kämpe hon är. Jag har aldrig förut varit någon som gillat britney, hon har varit alldeles för överskattad i mina ögon. Men nu ser man en annan människa, en människa som kämpar som ett svin. Jag hoppas verkligen hon kan fixa detta. Vi vet alla att missbruk är svårt som fan, därför hejar jag extra på henne för att hon ska kunna bevisa för andra idioter att det inte alls är omöjligt. Kom igen Britney, det här fixar ju du!

image113

Emelie.

7/2 - del2

Tråkigt men kommer bli kul.

Ja, shit vad tråkigt jag har nu. Har längtat som fan efter att ha en kväll för mig själv helt själv men hade nog glömt vad tråkigt det kan va. Och mitt enda sällskap, elisa, har bara legat och sovit hela kvällen så jag har inte ens haft nån jag kan skälla på. Eller gosa med. Men men, vi år mot ljusare tider.

Den här våren kommer gå så himla fort, till att börja med: vart fan tog januari vägen?
Usch saknar redan den här tiden som är nu, känns som den bara springer förbi och jag hinner inte med.
Hmm.. lite framtidsplaner då..

- Börjar träna med Kristin på måndag, kommer bli toppen bra då man måste binda sig på ett år på en gång så det kommer inte finnas några undanflykter att man inte har råd en månad, utan pengarna dras vare sig man vill eller inte så det är bara att gå dit.

- Kanske tar en tripp till Oslo, men hoppas nästan jag håller mig hemma och sparar dom pengarna.

- Påsk och 23 mars James Blunt med chippen i Stockholm, blir nog att vi sover kvar en natt också så vi kan slappa lite. Kommer bli tokbra.

- 14 april Backstreet Boys, Blir en två eller tre dagars stockholmstur igen med kristin. Kan inte bli dåligt.

- Slutet på maj blir det utomlands med brorsan. Vart vet vi inte än, bara jag får flyga,sol & ett annat land så är jag nöjd. Och han är nöjd så länge han får åka nånstans han inte redan vart.

- Sommar, fylla år, lite semester, liseberg, Urval 1, sista rycket.

Så, mina vänner, det är bara att hänga på för här är det fart! :)

Och måste även tillägga att jag ska tokspara pengar för förhoppningsvis drar hela släkten till thailand i januari. Att se mamma på ett flygplan kommer vara helt sjukt kul. Det kommer bli den bästa resan i hela mitt liv.

Och måste även tillägga att det jimmy har gjort gör mig så stolt och detta har jag väntat på i väldigt väldigt många år.

Du & jag, Chippen :)


image50

Emelie.


7/2

"Åh fy fan vad kul."

Det var känslan jag hade i kroppen när jag satt på bussen idag och tittade ut genom fönstret.

Va hos jimmy och fia igår i karlstad och vi åt tacos och myste och skrattade och allt va underbart. Jag älskar dom där två, känns så kul att det faktist inte går så lång tid emellan gångerna jag är där. Det är så skönt att prata med dom för där får man verkligen tips och dom har båda två varit där jag är idag. Jaja, kan inte sätta ord på vad dom betyder för mig.

Längtar som en tok till hösten.

image112

Emelie.

6/2

Börja hitta vägen..

Efter två timmars sökande börjar jag nu hitta ungefär vad jag ska bli, det börja kännas skönt att veta vad man ska göra med livet. Men bara för det så kan jag slå vad om att jag inte kommer komma in på den utbildningen till hösten, vad fan gör jag då? ..Kommer gå emd en klump i magen hela sommaren, jag vill bara att det ska va klart nu.

usch, orkar inte tänka på det mer.

nu ska jag greja lite så kommer kristin snart..

Emelie.

5/2

Det fanns en tid då jag sa..

Jag har alltid sagt "så länge jag trivs på maxi tänker jag vara kvar där, och sen, den dagen jag inte trivs, då ska jag försöka göra nåt annat. Det finns ju ingen anledning att sluta med något man trivs så bra med."
Jag måste gå vidare.. Jag pallart inte. Att aldrig få en trygghet. Jag älskar mina arbetskamrater men jag tror ändå inte det räcker. Och jag hoppas innerligt att dom finns kvar i mitt liv även om jag tar klivet ut. Nu är bara frågan, what to do?.. Vi säger såhär, har jag inte hittat något bättre innan hösten så får jag helt enkelt ta tag i livet och börja plugga. Fan, kommer sakna stället så.


Vet ni vad som hände idag?? :)
Det hängde en blombukett inslagen på min dörr när jag kom hem, öppnade och där i låg en tav dom finaste buketter jag sett. "TACK, för att du finns. kram emelie"... Får man ge en tår?.. Älskar dig röva mi.

Annars har dagen varit normal,jobbade förmiddag, hade ont i ryggen och kunde knappt göra något, tack pillan för att du finns. Va irriterad/glad om vart annat. Önskar allt kunde va som förut på maxi, det kommer aldrig bli sig likt.
sen åkte jag iaf hem till kristin, där bjöds det på mat.. gott. Sen har vi hängt hela dan, skrattat mycket och haft det skönt. Blev lite vin och så på kvällen, även linda och hanna dök upp. Mycket trevligt tycker jag.

Till slut blev även denna dag bra. Börjar få ont i magen att sommaren är här snart bara. Vill inte det.


Johansson & Gustafsson on tour 2007.

image111

Emelie.

4/2

Musiken.

Åh herregud vad jag har saknat detta. Sitta och bara lyssna på massa skön musik, jag gör ju aldrig det längre :( .. Då när jag köpte nytt hemmabio så glömde jag köpa med en sladd till datorn och snabba jag har inte orkat fixa detta än. Eller ja, köpte en på expert förra veckan men den va för kort. Iallafall, detta har då resulterat i att winamp inte alltför ofta används på min dator längre. Tyvärr. Märker nu när jag dragit igång igen vad jag saknat det. Musik är toppen. Just nu spelas Jason Mraz - Im yours.. helt underbar. Håller på och gör iordning en inflyttningsskiva till kristin (men säg inte det till henne.).. :)

Jobbet idag gick fort som vanligt dessa bra pass, men jag va däremot på sjukt dåligt humör efter det som hänt. Försöker verkligen hålla skenet uppe men det verkar inte gå så bra. Och min plan med att sluta göra "det lilla extra" går inte så bra heller för då blir ju inget gjort. Och tiden går saktare om man inte flänger runt som en höna. Så att så är läget på arbetet nu.

Men efter fick jag min behandling av knäckarn.,. gjorde rätt ont idag, tror det är bra. 
Sen kom kristin och micke och hämtade mig. vi har härjat gött på både mio och jysk, shit alltså, när vi börjar går det inte att sluta.  Till slut hittade hon ett bord iallafall. Som tur va. Sen åkte vi till maxi och handlade, undra hur länge vi va där egentligen.. Jaja, fick iallafall massa bra saker köpta.. :)

Nej ni, nu ska jag fortsätta lyssna på musik. Ha det gott.

Imorn är det semmel-dagen,  MIN dag !! :)
image110

Semlan.

3/2

Åh herregud.

Igår jobbade jag till halv sju, men det va  så lite folk i FB så jag frågade riggan om jag fick gå hem vid sex redan och eftersom det inte va en pers där så va de självklart helt ok. Och tur var väl det eftersom vickans bil krånglade för mig innan jag väl kunde åka iväg.. Hämtade hanna och vi åkte hem till mig och började styla oss. Blev skitsnygga båda två (kort kommer) haha. Vicky kom och gjorde sig iordning också, sen drog vi till linda, där tog det tid. haha. Efter många om och men (upphämtning av folk och kisspauser) så anlände vi till festen. Hos fredrik som är V's bästa killkompis. Jag hade då redan slängt i mig en Husets och festen hade inte ens börjat än. Så semlan va dretfull och gjorde förmodligen inte ett speceillt bra intryck hos V's kompisar.Men det får jag väl bjuda på liksom. När klockan började närma sig tolv ville folk åka in mot kd (vi va i forshaga), och jag som brukar va mest tänd på utgång satte mig en soffa med ett glas vatten som emma så fint övertalat mig på telefon att jag skulle dricka. (Detta finns det en inspelning på, hon e rolig hon tösa som spelar in sin fulla vän när hon ringer och beklagar sig, DU SKA FÅ IGEN!!) haha.. Sen gjorde "någon" stopp i toan, det va linda & linnea men jag svär att dom skyller på mig. Men men, jag får väl ta det också då. hehe. Iallafall så hamnade vi till slut på nöjes, och jag mådde bra igen som tur va. Vi dansade och dansade och dansade, va en skit rolig snubbe som vi shejka som fan med. Sen va de dax att beställa drinkar och mina vänner tyckte de va tid för mig att dricka mer vatten, nej nej, en sexa infann sin plats i min hand. Så jävla go. Sen vart det mitt i natten och vi var ett fint och glatt gäng som gick till BK, men där va de kö så vicky fick hämta upp oss så vi fick åka till statoil innan krhamns färden. Tack gumman för skjutsen, du är en ängel.,

Vaknade imorse och mådde faktist hyfsat, måste ha varit vattnet och korven som gjorde det. Kände att guud vad gött att man är ledig idag så man kan ligga och tycka synd om sig själv. hehe. Snackade med emma i tele och hon berättade att annkatrin ringt och frågat om hon kunde jobba, men emma kunde inte, och precis när vi pratar om detta så ringer maxi så jag svarar med ett "Tja, vill du att jag ska jobba?".. AK skrattade åt mig och frågade vilken tid jag ville ha... jag sa att jag ville ha dne tidigare så jag inte skulle hinna bli så bakfull då började hon skratta åt mig och fråga om jag va full fortfarande , jag kunde inte sluta skratta och bara "nej nej, jag är inte full."... Hon bara, "haha, vafan emelie, du ärju full fortfarande!!"... men men, det blev till slut bestämt att jag skulle jobba sen.. Det får väl gå helt enkelt, jag vet ju att dom andra tre galningarna ska göra detsamma så det kommer bli tokbra.

Hanna, Vicky & Linda .. Tack för igår. Kan inte förstå vilka underbara människor ni är. Ni förvånar mig varje gång. Love.

Usch, nu blir det dusch, mat, arbetskläder, Ha det gott.

Emelie.

2/2

Stressinlägg.

Ville bara berätta att jag tittade på lite kort från sommarn, och trots att jag hatar sommarn så saknar jag skiten. Fan vad kul vi hade. Jag saknar mycket från den tiden, men även mycket jag inte saknar.
Snart är det sommar igen, den här sommarn ska jag se bra ut. Jag lovar.

Jag gillar det här kortet, jag ser så liten ut.

image109

Emelie.

1/2 - del 2

Besviken.

Ni vet vad det handlar om. Jag är besviken och ledsen.

Men jag vet mycket väl att jag om något år kommer säga att det här var det bästa som kunde hända, för när det har lagt sig kommer jag gå vidare med livet, och det är bra att jag inte blir kvar på samma ställe för alltid. Det hade varit lätt, men tråkigt. Snart är sommaren här och efter den vet bara Gud vad som kommer hända med mitt liv.

Ibland önskar jag att jag bara för ett ögonblick kunde få se in i framtiden, så att jag kan slappna av och leva i nuet, jag kan ju inte det med denna ständiga prestationsångest. Och rädslan. Som hela tiden är där. Vad vill jag göra med livet? Tro inte att jag har problem med att ta tag i saker, det handlar inte om det. Det handlar om att jag inte vet vad jag vill göra. Hade jag bara vetat det så hade jag varit påväg nu. Tro mig.

Här är tjejen ni kommer sakna en dag.

image108

Emelie.

1/2

Tack Handels.

Har många gånger varit nära att gå ur facket.. Men idag är jag glad att jag inte har gjort det. Har som tidigare nämnts börjat hos kiropraktorn att få behandlingar.. Han gav mig att tips att ringa folksam och kolla om man kunde få ut på försäkringen hjälp med behandling.. Ringde nyss och hon var jätte trevlig. "Då sitter det 820 kronor på ditt konto nästa fredag." .. Perfekt.. Det är iallafall 2 ½ behandling betalad, det är 2½ mer än maxi hjälpt mig med.

Emelie.