29/3

I skrivande stund..

så sitter jag här med riktigt kalla fingrar på grund av att vi stått ute och pratat i en och en halvtimme. Hur underbara arbetskamrater får man ha? Hände en liten jävla skit sak på jobbet idag så jag mådde piss, carro frågar ;"emelie, hur mår du egentligen?" .. och jag svarade att det va väl inge bra men inget å bry sig om, kasst humör bara.
Hon skulle sluta halv tio, och jag kvart över. vet ni vad hon gör då? sitter kvar efter jobbet och väntar i 45 minuter på att jag ska sluta så vi kunde prata! Fy fan alltså, vad snäll man kan va. Och prata, det behövdes. rensade ur mig massor, det bara öste ur, inga tårar som tur var. giller inte att gråta för människor. Och det var så skönt, och jag mådde så grymt mycket bättre efteråt, jag vet fortfarande inte vad jag ska ta mig till men det finns en liten ljusglimt där nu iallafall. Berättade även om mina faser för chefen, hon verkar inte gilla mig. Men då sa carro att hon gillar mig faktist och tycker jag gör ett riktigt bra jobb. Hur skönt är det inte att höra något sånt da? helt underbart, ni ska bara veta vad rädd jag har varit för henne :/ Sen pratade om vi en massa annat och så kom daniel förbi en sväng i bilen och sa Hej också, fintt de. Johan ringde och frågade carro vart fan hon hade tagit vägen i princip hehe, klockan gick fort :) Oj hon e ju faktist tolv snart, tur jag börjar sent imorn. sen är det bara en natt kvar innan Lilla VM !

Du borde skämmas, att vara som du borde vara förbjudet. Du är endast till för att utnyttjas, tro inget annat!
Hoppas jag....

Gonatt alla, för nu har jag äntligen tv i sovrummet igen så jag kan lgiga där och glo :) , ska nog äta upp godiset jag tänkt ge till mina syskon i Påsk också, haha, vilken dum stora syster jag är, men min mamma har alltid sagt att det är tanken som räknas och jag TÄNKTE ju ge dom godis :))

And off she go!

PS. fingarna är i princip glödheta nu ;).DS

28/3

Skärgårn!!

                                                  

Idag tog Lina och jag bilen till skärgårn, det var oerhört fint och soligt! Tog en glass och en cig, sen drog vi turen vidare mot Maxi och shoppade lite. lämnade av varorna hos mig sen lämnade vi bilen och tog en promenad från mamma, hur skönt som helst!! Tack Lina för en super eftermiddag :)

snart helg och då äre LILLA VM !!! längtar som fan, spelar hela lördag och söndag i Stenstalidhallen, roligt som faen.

You can run, you can hide, but this rollercoaster-ride never stops!

And off she go!

26/3

Gråter och Grattis Magnus!

Va nyss inne på Magnus sida på resedagboken (
www.resedagboken.se --> Kosstas) och läste inlägg på dagboken, mamma och barna hade skrivit, fy fan vad jag saknar dom. och vad jag saknar magnus. OCh att dom saknar honom så himla mycket gör så ont i mig. Önskar jag kunde spendera så himla mycket mer tid med dom men fan jag jobbar ju jämt, jämt jämt.. Men nu har jag ju iallfall fått körkort så jag kanske kan få låna dom någon dag och ta en glass i skärgårn, vore så himlans toppen bra!!

Ska försöka sluta gråta nu, Grattis kära storebror, nu är du äntligen 25. Vilken ålder! gammal som fan juh hehe, på tal om det så blir vi ju alla gamla iår. Jimpan 23, det kanske ni tycker inte är nån ålder men jag trodde ju han skulle va 19 för alltid. Som jag, fast jag blir ju 20. drömåldern.. när man va liten trodde man att man skulle ha livet klart för sig vid 20, HA. sket i det blå skåpet kan man säga.

Men men, ville egentligen bara berätta att jag grät och att jag saknar min familj, älskar er enormt!
Så jag ska väl ge mig, fick förresten en boll i magen igår när jag va målvakt så jag flög typ en meter bakåt, satan vilka skott dom hade! "Det som inte dödar härdar!"

And off she go!


25/3

Chaufför, jobb & handboll.

Det är vad denna helg har inneburit, trevligt? Ja, mycket! Trött? Ja, som fan. Inte blivit mycket sömn när man är bil-kåt hehe,, men är ju SÅÅ gött att köra. Tack snälla Calle för lånet av bilen, I owe you BIG ! Much love.

Körde som sagt i fredags, jag och Emma gled, lämnade killarna i kga för dom ville dit så åkte vi hem till krhamn så länge, jag va riktigt trött då. att köra i mörker på landsväg är väl inte direkt ens starka sida när man nyss fått körkort, fast det gick super bra även fast jag va dyng trött. Ännu värre så skulle vi tillbaka dit vid ett och hämta dom. Men då gick det bättre för jag hade kommit in i andra andningen och va lite piggare, trevligt. Sen var de runt lite i stan här hemma, och till slut vid 2 nån gång så vi fick vi trötta töser åka hem. sov ganska dåligt den natten..

sen vare upp o jobba igår morse, trött som få men att ta bilen till jobbet var en riktigt skön känsla, kanske den skönaste jag någonsin känt, sitter och ler nu när jag tänker på det :) att sen jobba va riktigt segt men när calle ringde och sa att jag fick ha bilen hela helgen så blev fötterna lite lättare och det gick bra, jag skulle ju köra bil hela lördan!! :) hehe, skjutsade dante till kga efter jobbet, sen var det bråttom när jag kom till stan, hämta emma, duscha och göra mig iordning. skulle till hanna för hon fyllde 20 (grattis!).. trevligt, vi åt mat och tjötade, fick åka och skjutsa wictor sen tillbaka.. och så var väl hela kvällen ungefär, skjutsa, umgås med folk, skjutsa, umgås med folk. hehee. kul. kom hem ännu en natt vid två. glömde ställa om klockan

Sofie ringde en halvtimme innan samling imorse och väckte mig, lagom nöjd då vid 8 (9) .. men kom iväg körde fort som fan, hoppas ingen polis såg mig hehe. fanns inte en endaste jävla sallad i hela stan, fick leva på drickyoghurt! men men, klagar inte, har ju fått umågs med mina handbollstjejer hela dagen och vi har olustat gött kan jag säga. Cheeseburgare hit och cheeseburgare dit är väl det enda man behöver säga ;) haha.
I lööööööv you babes! Lilla VM nästa helg, då smäller det får vi hoppas.

Ha det fint gott folk, för det har jag ;)

And off she go!

22/3

KÖRKORT!!!!

Tänker inte skriva mer än så, haha.

18/3

Oj, var det så längesen..

Har jätte mycket att skriva för det har hänt mycket senaste dagarna, jag har hunnit med mycket kan man säga. Har tänkt skriva flera gånger för det är mycket som påverkat mitt humör och mina känslor. Fast jag har inte orkat för jag har nu börjat min jobbiga jobb-månad, får bara mer och mer timmar hela tiden, är "ledig" en dag i hela Mars och då ska jag med Laget till Göteborg för att spela match, så ledigt vet jag inte om det får kallas. Men men, jag ska inte klaga, jag har ju ett jobb.. Och med tanke på mina duktiga "bränna pnegar kunskaper" så behövs pengarna..

Har förhoppningsvis snart körkort, går exakt i den takten jag trodde det skulle gå,skönt att slippa stressa, har ju ett jobb att sköta., tänkte beställa uppkörning till veckan så det blir väl nån gång i slutet på April, kommer nog bli kul. För jävla dyrt är det bara :/ , men men, jag överlever. SOm sagts så många gånger förr, "Pengar har aaaaldrig varit ett problem" ;) hehe

Kanske återkommer senare, men nu måste jag fortsätta titta på Sing A Long för världens bästa Tommy Körberg är med, och han sjöng nyss "Anthem", jag gräääät, tårarna bara kom. Han är såå häftig! Tommy "Rösten" Körberg.
Vill så gärna iväg på musikal snart... får väl bli till hösten antar jag! jaja

Ha de fint

And off she go!

14/3

Lättnad.

Jag fick inte IKEA jobbet, och konstigt nog så kändes det skit bra när han berättade det. Trodde jag skulle bli besviken men det kändes som en riktig lättnad! Att slippa pendla, slippa behöva köpa bil så fort jag får körkort, slippa flytta till KD och bli av min älskade fina fina lägenhet. Älskar verkligen det här stället. SÅ nu ska jag bli lite brun runt munnen imorn när jag snackar med chefen och hoppas på ännu mer schema lagda tider, för som sagts tidigare så trivs jag oerhört på Maxi. JAG SLIPPER LÄMNA MINA ARBETSKAMRATER!!! :) fan jag är ju riktigt glad juh :) Igår fick jag lära mig stänga, kommer förmodligen få byta helger och ta över Ylvas pass, känns bra, tror jag. Ska kolla lite med mina vänner vilka helger dom jobbar osv, så man kan passa in varann lite. Livet känns bra nu, just i denna sekund.

Har gnatat lite på mig själv senaste dagarna, men jag vet ju vad problemet har varit så det var ganska lätt fixat, känns så himla skönt att vara behövd. Och att få ignorera då som man själv blivit utsatt för såå många gånger är en riktigt skön känsla. HA! Men jag är ingen elak människa så oftast ställer jag upp, finns där, är en vän. Och vad ska ni bry er om det? Vi har för jävla roligt tillsammans!

Idag va jag och Emma på promenad, så nu vet jag vart alla djurgårdare bott i stort sett hehe. Älskar dig gumman. Önskar jag hade tid att spendera mer tid med dig. och mina övriga vänner.

Men idag var sista lediga dagen i Mars, nu drar det igång, det ska tjänas pengar nu så man kan betala av skulden till körkortet (som jag förhoppningsvis snart har i handen).

Ska kolla Grey's nu, ska försöka lära mig det programmet så jag kan följa det i vår. VÅR *pirr i magen*

And off she go!


11/3

Inflyttningsfest & handboll.

jess, igår ringde det in efter herrarnas match till inflyttningsfest. Trodde inte det skulle komma så många, men finns det hjärterum så finns det stjärterum ;) haha .. riktigt trevligt, gött när det kommer "rätt" folk! Sen, efter ca 73 utspillda drinkar på mitt ny skurade golv och ett glaskrasch så förde vi våra partyglada ansikten vidare mot Statt ( över gatan ;) ) haha.. jag va såå nöjd att det va så nära! Där var det....hmm....ja, vi dansade ju iallafall, finns inte mycket mer att säga om den kvällen. DÖG

Jepp, sen fick jag printa in i mina vänners huvuden att det inte alls skulle bli någon efterfest hos mig eftersom jag hade match idag, så till slut gav dom upp och gick. hehe. kollade lite på tv innan jag la mig, sen sov jag gött.. tills åtta imorse då jag vaknade, kollade tv och lirade xbox. Sen kom Lina (våran målvakt) och käkade pizza med mig :) Den va gooo, haha kom på nu att ja har ju fan kvar halva i kylen, frukost ;) sen tog vi promenad till stenstalidhallen till samlingen, åkte buss i 20 mil till Färgelanda, kollade på Honey på sofies dator i bussen, gött det. Körde in på massa jävla skogs vägar, där snackar vi BUSHEN mina vänner! Kom in på statoil mack, snubben framför mig i kö'n frågade efter en engångskamera. Såhär löd kassatantens samtal:
Hon ringer på deras EJ sladdlösa telefon till någon annan butik i bygden; -"Hej, det va Karin här från Statoil, hade ni någon engångskamera hos er, ok... jepp det ska jag säga. Tack hej!" , kommer tillbaka till kassan (som vi hade kunnat råna om vi varit smarta) och talar till mannen "Vi har snabbleverans på engångskameror nu så du kan få en redan imorgon" .. Snubben såg riktigt gör lycklig och nöjd ut och trippade iväg.

jag höll på att döööööö av skratt inombords, och dom gör en jävla komedi utav VÄRMLAND!! HAHA!
Sen ut ännu längre i skogen, skaka fint i bussen på dessa vägar, tänk på att jag fortfarande är bakfull som ett as. Väl framme så börjar vi värma upp och som vanligt är det alltid lika skönt att dra på sig utespelar dräkten :)
Jävla Höfers, vilket jävla skit spel och NON fair play, bajs domare som inte fattar nåt och dålig inställning redan från början.. ledde första 25 minutrarna, vi var riktigt duktiga om jag får säga mitt. Sen brast det, med en avbytare (som bestog av bakfulla mig) så orkade vi inte längre. Tappade mer och mer och gjorde inga mål frammåt. riktigt skit halvlek, men men. Nästa år, då ni jävlar!!

Oj, trodde inte jag skulle skriva så mycket så nu är jag dyng trött. Ska sova. Natti natti.

And off she go!

ähhh..

bara orkar inte.....

Jävla skit. Jag saknar dig.

8/3

Fel tillfälle.

Mmm, jävligt fel tillfälle att skriva blogg eftersom jag är på rätt dåligt humör. trött som fan, vet inte vad det är med mig idag. Kan det bero på att jag inte ätit NÅNTING :/ har inte hunnit, och sen var jag ju så trött så jag la mig igen, och nu sitter jag här. små grinig och dyng hungrig. Längtar inte ens efter träningen. Då är jag sjuk på riktigt. Men det blir säkert kul bara man kommer dit.. har lite att göra först. STÄDA. hur kul kan det bli? har redan kommit en bit på vägen. tvättat, sytt klart gardiner och grejat iordning sladdarna och dammtorkat. Tråkigt men sant att jag har damssugningen kvar. Något som både jag och min mamma hatar. Vet faktist inte varför men det är såååå enormt jobbigt, tråkigt, slitsamt, tidsödslande, högljutt och ja, bajs.

Så nu kanske ni förstår att jag tyckte det var helt fel tillfälle att skriva blogg. Får hoppas tjejerna kommer hit idag, Grattis på internationella kvinnodagen iallafall.

And off she go!

7/3

En längtan för stark att motstå.

Jess, det går inte. Så jag får väl leva med det då. Kommer ändå aldrig igen bli sårad eftersom det inte fungerar på det sättet längre. Men vi lever faktist i en värld där man får göra vad man vill, faktist. Jag VET det finns inga ursäkter för mig. Men jag kan väl få försöka iallafall? Jag VET att jag gör fel, men lider ni utav det eller? Vafan.. skitsamma.

Längtar även efter många andra saker. Fast känns som jag bara tjatar om det hela tiden . Men att ta körkort är ett jävligt stort steg för mig. Plus att jag ytterliggare en gång då bevisar för min familj att jag är duktigare än mina bröder. JA, dom har körkort men dom hann bli äldre än 20 båda två och om mina planer går som dom ska så har jag ju mitt körkort i vår, alltså först i kullen ;) Hoppas.

Längtar även efter Lilla VM, den känslan man har som spelare den helgen går inte att ersätta. Mitt allra sista år. Jag ska njuuta så gott det går och spela super bra handboll. vore så gött att få gå av planen som segrare, visa vilka som bestämmer liksom :) hehe. Det sköna är framför allt då att jag kommer vara utespelare. Jag har hittat mitt nya essä! Fast, ja det är ju länge kvar.

Jag borde egentligen vara mer fokuserad på helgen. inflyttningsfest så det står härliga te :) Ska bli gött att få hem "lite" folk och festa in lägenheten. Synd att grannen Jessica är på semester bara men vi lär nog hinna festa ihop ändå ! Snart sommar '07 ffs. ska vara singel i sommar. och det kommer bli så gött !

Men nu ska jag göra mig iordning klart för jag ska strax möta rebban.

And off she go!

6/3

Lagomt med vår.

Hmm jaa, jag trodde det skulle gå snabbare iår, blev lite arg på tv4's meteorolog igår kväll. För hon hade nämligen utlovat vårväder i hela Sverige fast när jag cyklade (kom ihåg CYKLADE) hem från jobbet igår kväll så snöade det :(  bajs. Fast på ett sätt skönt ändå. Då får man längta ett tag till efter det man varje år längtar efter vååååreeeen :)
Då blir de för-sommar, med körkort och grillningar och skärgårn. hur gött som helst.

I söndags kom emma hit och hjälpte mig sy lite gardiner fast det gick skit dåligt när hon va me så vi gav upp haha. Jag råkade ha sönder TVÅ nålar på symaskinen så vi kunde faktist inte fortsätta. men igår morse så gick jag iväg halv tidigt (halv tolv kanske;) ) och köpte nålar, här skulle det sys tänkte jag! Och det gjorde jag också. och fina, det blev dom :) Det enda jag skulle vilja köpa till lägenheten nu men aldrig hittar är två snygga svarta dukar till köksbordet. Men det verkar ju inte finnas överhuvudtaget! ¨men men, så är det.

Inflyttningsfest till helgen. Kan nog bli ett par stycken här då hehe.. mycket tjejer, få pojkar. men det får funka. Brukar ju vara tvärtom på deras fester så well well liksom. Sen blir det statt och det blir nog säkert gôr skôj det med !

Men nu ska jag greja lite.. är hungrig men tänker vänta med mat till två eller nåt. Blir nog as bra det.

And off she go!

4/3

Gött.

Vinst idag, den satt där den skulle. Behövde vi för vårat självförtroende inför tisdan :) som jag dock inte kan va me på men ändå, hehe. min berättelse angående hur jag skötte mig som utespelare idag låter jag citera mamma för att förklara "sågött de va å se, en semla i högform å dessutom ett par nätninger. nu tar dä sä i hanböllen när johanssons ä på g....rebecca hälsar att ditt lag är det bästa tjejlaget som finns..kungen hälsar och håller med rebecca.kramisar vi"   ... känns alltid kul o höra att man gör bra ifrån sig :) Och fan va alla andra va bra idag. slet som djur.. så gött och se att vi kan vända och ta tag i spelet.. ledde i stort sett hela matchen med ett par bollar, sen när det typ va 5 minuter kvar sp tryckte dom in 22-22 ,. då brukar vanligtvis kristinehamn va känt för att släppa taget ännu mer och förlora, men idag ryckte vi tag i bollen och vann med 26-22.. härligt de..

slut tjatat om handboll, jag förstår att ni tycker det är tråkigt. men annars då, jodå livet flyter på bra. jobbar och står i så det går frammåt, har sepnderat tid idag med mamma och barna, alltid kul. Dom är så söta. Börjar sakna storebror lite men tänker faktist inte så mycket på det som jag trodde jag skulle göra, skönt.

Emma kommer snart, då blire One Tree Hill, och kanske syjunta, om vi orkar hehe.

And off she go!

2/3

aa, ibland skulle endel saker vara sköna att rensa och städa. Som till exempel lägenheten, alltså den e ju rätt fräsch och jag håller väl någorlunda ordning men det skulle ändå kunna vara ännu mer cleant! Men men, det kommer ;) Och sen städa bort min okunnighet och trötthet som utespelare. Att bara kunna få koncentrera mig på tekniken vore skönt. Men det kommer det me :) Så, jaja det ordnar sig. Funderar fortfarande på om jag ska offra mina pengar och köpa ett galax kort, men det känns så onödigt. Har så mycket matcher och träningar nu ändå, och när jag inte har nåt så jobbar jag juh. Kommer inte hinna få nytta utav dom pengarna ändå :/ Men det vore kul, vi får se hur det blir med träningar i april, annars tar ja ett kort då. får hoppas på väldigt lite räkningar i mars eftersom jag får ganska kass lön då.

Jaja, back to work kanske. måste plocka i lägenheten. sen frukost, sen möta han snubben och få pengar och sen jobba. efter jobbet bär det av till brogårdshallen eftersom damerns u-landslag är här och ska klå skiten ur slovakien. Får väl se hur det går. Hoppas på mycket publik iaf !!! vore as kul!

And off she go!