31/10

jaha ni, idag gjorde jag de! :) klarade teorin alltså! så jävla gött att ha de undanstökat, hade inte pluggat nånting så tyckte de va rätt så bra gjort att klara de :D

nu börjar jag längta till helgen faktist, köpte min fina outfit idag =) hihi, och ett par skit snygga stövlar! mumma!! gött de, men nu e de halvtomt i kassan igen, men vem bryr sig? =)

ja ni, vad händer mer då, har jobbat idag, som vanligt. jobbar typ varje dag känns de som, men de e gött me pengar! fast får ju vänta sååå länge på dom abra hehe. men men, sån ärle ;)

älskar min familj o mina vänner, hmm skriver man sånt här? hehe

jaja , jag är jävligt glad idag iaf! Puss

(ajusst de, FEST på lördag för alla utklädda brudar hos mig på lördag :) )

Skönt att folk fortfarande bryr sig :)

JO ni vet Kristinehamn är ju en väldigt speciell stad där alla hatar skitsnack men ändå ägnar sig åt de hela tiden :) vilket jag gillar extremt mycket hehe, ja trivs bra i den här stan nu.. alla bryr sig om vad man gör, skönt som fan. som man säger, alla publicitet är bra publicitet =)

min JÄTTE VITA helg restulterade i fylla och statt igår hehe, men det var roligt, var kul att få umgås med rebecca, kan ju inte påstå att vi inte hade något att prata om hehe :) love you my honey.

finns inte så mycket mer att skriva idag för jag är så extremt trött, som vanligt när man jobbat bakfull, hehe.. men men, ha de gott.. puss

Lycklig

Ja det är otroligt vad jag trivs med mitt liv, hur kunde jag ens tänka tanken att må så dålgit i helgen? haha.. men nu är de iallafall bra igen =) och jag gillert! Alltså på jobbet så nästan studsar jag av energi för att alla är så underbara och jag älskar mina uppgifter =) imorn kommer dock bli en hård dag för jääävlar va folk de kommer va! men men, pengar pengar , men kan ju tro att ja har dollar tecken i ögona ;) hehe

Helgen kommer bli nykter för jag ska som vanligt jobba, men nästa helg däremot så kan Ica Maxi glömma att jag tänker jobba för jag ska fan ha maskeradfest på lördag =) så välkommen!

jani, i övrigt så händer inte så värst mycket, brorsan och stråth var här på finbesök och tog en kopp kaffe idag , det var trevligt, dom tyckte de va mysigt så =) tihi.. älskar min bror ja!



och naturligtivs mina andra tre syskon! men de vet ju alla redan att ja gör =)
hmm, hänt nåt mer kul då? men herregud , glömde ju nästan skriva att emma tatooade sig idag! :) hehe den blev faktsit bättre än vad jag trodde på na, riktigt cool faktist =)

men nu ska jag och mina tankar flyga iväg till sängen och försöka slappna av lite innan jobb igen.

ha de bra! puss

Då var det dax..

Att bli en riktig bloggare då.. Just nu har jag faktist itne så mycket itnressant att skriva, elr ja egentligen har jag väl det men inget ni har med att göra för tillfället ;) hehe måste reda ut mig själv först.

Helgen var helt crazy, har inte gråtit så mycket på flera år, naturligtvis pga av samma idiot, men nu har jag tänkt över en hel del och det är inte värt det. speicellt inte om man ska behöva förlora en riktig vän på kuppen!

Oj, nu ringde de :) det var kära viola från maxi som undrade om jag ville jobba länge på fredag =) naturligtvis! jag är inte blyg hehe, kommer nog få en ganska bra lön i november, men det är jag värd, så som jag har slete! =) hehe

Nej just nu känner jag att det här verkar som ett ganska värdelöst blogginlägg så jag återkommer när det finns roligare saker att berätta istället =)

Ha det bra!