30/11

Lyckligare än på riktigt länge.

Eller om jag ens någonsin mått såhär bra? Jag trivs otroligt bra med mitt liv som det ser ut idag. Har äntligen fått bra kontakt med Los igen så vi har börjat umgåtts, och helgen kommer bli riktigt rolig!
Jag har kommit fram till att det blir mycket jobba och hyfsad lön i december. Brorsan kommer hem snart, och i samma veva är det jul. Handbollen är roligare än någonsin, och jag vill för en gångs skull satsa!
Tyvärr just nu då så har jag en rejäl sträckning i mitt baklår, men om nån vecka är jag tillbaka i målet!

Har varit ledig i två dagar så har fått lite gjort, handlat, shoppat, kört bil, tvättat. Känns bra. Speciellt med bilkörandet, Calle är världens bästa lärare! tack vare honom kommer mitt körkort bli billigt :) Love you my best friend. På tal om bil, så GRATTIS ELIN till körkortet !!

Men däremot, på tal om bästa vänner och sånt, så finns det endast EN liten sak ja har att klaga på. Emma ska snart flytta :( kommer bli såå otroligt tomt här utan dig baby. Älskar dig verkligen, du är den bästa vännen jag någonsin haft,. Snart är det april och då börjar våran sommar 2007 tillsammans :)

Men nu måste jag nog ta och gå o lägga mig, är ju första december om en kvart, vilket betyder tidig morgon imorn för att se första avsnittet av julkalendern! Snacka tradition!
Sedan ska jag fortsätta att inleda december med att jobba och senare blire idolmys me Malou & Angelica. Trevligt.

Fast nu äre sluttjatat, hoppas du hade en liten trevlig lässtund Jessica (för ja vet att du är inne & snokar;) )


29/11

Så jävla synd.

Spelade match igår, om man får kalla det så? jag stog i målet typ tio minuter, hade så himla ont så ja fick gå av, gjorde typ kanske EN räddning, blev så besviken på mitt ben så det var inte klokt!
Men  nu är det bara att träna, måste få igång benet så ja någon gång kan komma tillbaka till min gamla goa form ;)

Var i karlstad häromdan och köpte lite grejer, trevligt med en heldag me tjejerna, tog faktist ledigt från jobbet för att kunna avra me dom. Kom fram till att min mobil har en mycket brakamera så de blev många roliga kort hehe =) vi olustade ganska bra hela dagen, och jag tror ja hade PMS. hehe . Men fick iallafall jätteont i ryggen så fick hoppa in på ett apotek o köpa lite piller, hehe. Tack tjejer för en skön dag.

Idag ska ja träffa emma en liten stund o kika lite på stan, sen ska ja köra lite bil me calle, och ikväll är det naturligtvis biljarden med losan & angelica. Trevligt.

Längtar till Ullared, vill komma iväg NU så ja vet hur mkt pengar de komemr gå åt. Men ska försöka hålla LITE i dom iallafall. :P

Lägenheten kommer jag inte få veta något om på upp till ett par veckor, så ni behöver itne fråga något mer om den. För ja är själv nyfiken så jag spricker och försöker att inte tänka på det. Men jag tror inteja kommer få den faktist :(

jaja, nu ska ja ner i tvättstugan och stoppa i lite i maskinerna. Men ha de fint alla så hörs & ses vi.
I helgen är det FEST!

Puss

26/11

Ont, trött och jobbångest.

Fatta att jag ska jobba idag! fy fan :( men kan verkligen inte ge brot de passet, så mycket pengar!
På tal om pengar så får jag lön imorn :) blir fintt de! hehe

sträckte baklåret igår så jag har jätte ont idag, kan knappt gå. Måste bli bra till tisdag när de e match, för de ska bli kuuul !

Och imorn får jag veta om jag får lägenheten också, hoppas verkligen de!

åkte hem tidigare från statt igår, jävligt synd för det var kul och jag var på bra humör, men mår inte magen bra så går det bara inet att gå runt där inne. usch, mådde piss verkligen. Kan det bero på de som håller på att hända elr var det bara lite för mycekt alkohol ? ;)

det får tiden utvisa, jsut nu önskar jag abra att 10 timmar kunde flyga iväg så ja fick lägga mig i sängen igen och sova. sååååå ojobbsugen.. fy faaaaaan.

ska lägga mig där en liten stund till innan de blir dusch o iväg. ha de fint alla.




I'm sooo sexy, sexy sexy... HAHAHA


24/11

Glad.

jepp, life is floathing ;) hehe. varje dag som går blir bara bättre och bättre. ÄLSKAR min nya telefon!
Har kanske hittat en ny längehet, elr ja, jag har ju hittat en men jag KANSKE får den. En före mig i kö. hoppas han inte vill ha den!!! Det är verkligen en dröm som skulle gå i uppfyllelse om jag får den!

På tisdag så har vi match i Stenstalid 21.00 .. tycker de kan komma lite folk o kika då!  *blink & så*

Idag blir det till att försöka äta nånting här snart för jag är fint hungrig, sen jobbet, och sen blir filmkväll me lille kristin då.

finns la inet så mycket emr att skriva kanske. önskar mig ett gott liv i jul klapp och att få umgås med min familj hela veckan. Saknar Magnus så det gör ont. Hoppas han någon gång bestämmer sig för att återvända. Love!

På tal om bröder så kollade jag på brorsan igår när han spelade match, känner mig som en stolt morsa när han gör något bra :) Finns så mycket kärlek! Eller som Pelle Höij själv skriver: "Kul att se att Jimmy Johansson börjar finna den gamla goda formen vi minns sedan han ledde sitt 84-lag till seger efter seger."

tycker även om dom små :)                                                                                         


Men nu ska ja göra nåt vettigt, städa lite kanske ;D
Puss

23/11

Jul snart. Jaa, snart är det jul. Och folk är redan som tokiga,, varenda kund köper något till julen. Tomtar,ljusstakar,pepparkaksdeg ja och gud o hans moster.
Du kommer inte vara hemma när det är jul baby :( Min emma. Saknar henne redan, även fast hon inte har åkt än. Hur ska detta gå?

Men nu till något gladare, för ja försöker vara inne i en positiv period förstår ni :)
Har nästan börjat förstå idag vad många jag har runt mig. Alla underbara människor. Som aldrig ger upp på mig. Som är världens bästa !

Igår var mamma och handlade på Maxi. Jag träffade barna i typ 3 minuter. Jag saknar dom så oerhört. Men samtidigt är det roligare att dom blir så himla överlyckliga nu när dom ser mig, annat var det ju när man bodde hemma ;) hehe. Finns verkligen både för- och nackdelar med att bo i egen lägenhet. Jag saknar att ha människor runt mig hela tiden men ändå inte. Nu har ajg äntligen något som är MITT, tror det är vad alla behöver någon gång. Och kille lär jag hinna träffa innan ja fyllt 30 ändå så ja kan nog sluta fudnera över det också =)

Har kanske förhoppningsvis hittat en ny lägenhet också, mitt i stan :)

Men nu ska jag efter några söta cider ta och krypa till sängs för imorn är ytterligare en dag med massa äventyr :) Ska få träffa Paschall igen! Det var nog typ hmmm.. 5 år sen sist, elr av säger du Losan? ;)

hehe sov gott alla människor. Puss

19/11

Finns så jävla mycket skit jag vill få ur mig, men folk förstår och lyssnar ändå inte så varför orka lägga energi?
Men jag hoppas verkligen att folk någon gång inser vem han är och vad han har för värderingar, vilka är inga.


Jamen ja, här sitter jag och bara skriver massa skit. Men jag bryr mig ju som vanligt för mycket och det är inget jag kan rå för. Jag skulle vilja ta mina kunskaper och trycka in i era huvuden så ni såg på allt med samma ögon som jag. Då kanske ni en dag skulle ta ett kliv tillbaka och förstå. Men det kommer ju aldrig hända så nu kan jag bara sitta här och hoppas.

En sak är iallafall säker. Jag har mitt fina kompisgäng. Och jag vet att dom respekterar mig för den jag är. Och för hur mitt liv har sett ut. För allt som har hänt är inget jag kan rå för. Hoppas ni vet det.


Hoppas.


Jävlar vilken dag det var igår förresten. Spelade handboll och jäävlar vad roligt de va! haha fick utvisning som målvakt, har jag aldrig avrit em om förut, tror ja hade lite för mkt adrenalin där ett tag ;) hehe.. och sen var v hos sandra på kvällen för hon fyller år idag så vi firade ltie :) haha provade nattas bröstpump, hahaha jävlar vilka grejer man får för sig på fyllan! tss. kul kväll iallafall :) tack tjejer!


Älskar dig mamma, saknar dig Magnus, Tack Jimmy för att du är en riktig bror, och Fredric & Rebecca, behöver jag ens säga någonting? LOVE


Puss


15/11

Jag försöker verkligen hinna med allt.. jobb,vänner,handboll, plus allt annat me räkningar,lägenhet,familj och så vidare.. men tiden räcker itne alltid till!, förlåt. jag lovar att försöka liite till. men jag tänker inte sluta med handbollen igen, för det är så sjuukt roligt! och jag trivs så bra att ah ett lag, okej att jag har mitt maxi-lag men det är itne samma sak ;)

Trivs för övrigt väldigt bra med livet just nu. Och NEJ jag har inte hittat nån pöjk, och vill verkligen itne heller. trror ni ja skulle ha tid me de nu? hehe ne just de ;)

men nu måste jag hoppa i säng och slumra lite, för om 10 timmar så är jag tillbax på maxi och arbetar, sen äre träning, sen städa lite i lägenhete, sen sova, sen jobba.. och så vidare, och så vidare :) hehe

 

Det har ju varit vi så länge nu stumpan, men snart sticker du ut på egna ä'ventyr, men du hinner ju hem lagomt till sommarn igen som tur är :) love you, och kommer sakna dig.

Puss

13/11

En dag kommer du förstå ditt misstag och komma tillbaka, och då kommer jag finnas. Jag är inte den som lämnar folk, det borde ni ha lärt er.

Ny vecka, nya bravader :) längtar efter helgen, kommer bli så ballt! Men mest längtar jag nog efter min telefon ..

Jag är lycklig. Puss

12/11

HEEEEEEEEEJ :) hehe
har haft en riktigt bra helg =), jobbat! och heeeelvete vad jag trivs på mitt jobb. jag älskar de verkligen!
har så himla kul med mina kamrater =), bara så ni vet alltså hehe.

har avrit jävla nere och deppig ett tag nu men känns som allt börjar bli helbra igen =), gött de. har märkt avr enormt mycket vänner jag har. Drack vin igår med Johanna, haha tror vi blev lite fulla ;) men det var väääldigt trevligt tyckte ja. vi tjatade om typ allt, hehe. tror vi blev lite småalkolister där fram mot småtimmarna elr va säger du gumman ;) hehe

bakfull idag dock :( , så att så bra gick det med min vita helg =) och jag kan LOVA att nästa helg absolut inte blir vit , för då ska jag va ledig första helgen på huuuur länge som helst. gött, =)

finns så himla mycket att skriva men vet inte hur aj ska få ur mig allt utan att verka tjatig, så jag går och städar istället i väntan på att lille kusin ska komm hit :) elr ja , liten o liten, hon är ju faktist ganska vuxen nu :) hehe..

älskar min mamma och mina syskon mer än något annat. en kärlek som är obeskrivlig, får tårar i ögonen bara jag lägger en tanke åt dom. saknar min storebror jätte mycket. men nu snart kommer han :)



Min lillasyster vill bli exakt som jag när hon blir stor, blir man inte lite stolt över sig själv då?
fast jag bad henne att inte ha några förhållanden som jag har haft, men hon ville ha de ändå. haha lillsyrran kommer bli ihop me dante hahahahaha. nej usch, han e ju typ 20 år äldre än henne så de hoppar jag verkligen inte. haha vilken mardröm.

nej gud vilka helonödiga grejer jag skriver om. ha de fint kära vänner. puss

9/11

fint jävla trött e ja.. tror ja e sjuk, igår låg jag inne hela dagen, idag har jag varit me mamma till maxi, fick mig en promenad dit iallfa, det var nog bra för mig, men finns ju ingen ork.. och imorn drar jobbet igång igen.. kommer säkert va helt seg i huvet, jväla förkylning.. men blir nog bra =)

på söndag kommer lilla kusina till stan och ska sova hos mig =), kommer bli skit trevligt! såå längesen!

livet da.. hmm jaa de funkar riktigt bra, så nu behöver inte vara oroliga =), haft en liten svacka nu, men tror faktist den börjar ge sig.. får hoppas de iaf.:)

men nu ska ja kolla klart på efterlyst, men vi hörs da. puss

6/11

Måndag då.. jaa vad finns det att säga om helgen da? inte så jävla mkt hehe, fredag vare jobb och mys , lördag vare dyngrak!! var hos mig och på statt vet jag, men vad vi gjorde får ni fråga dom andra hehe, vet att jag hade världens skoskav igår, har fan ont fortfarande.

min kära chef ringde nyss också och gav mig lite tider, så jävla gött att slippa jaga.. funderar på att vara ledig den här veckan, ok blir  nog rätt fattigt i januari då, men vem bryr sig? jaja jag tycker de e skitkul att jobba men det får inte bli för mkt som de har varit den här månaden..

vad kan mer säga för filosofiskt da? aa, ingen aning.. ska nog försöka äta lite om en stund.. oj, klockan e ju snart tre, dags att börja tänka på frulle kanske ;)

nej, ha de bra så hörs vi. kul att så många läser =) Ha de!

2/11

Att en handvändning kan förändra så mycket. Jag trodde aldrig jag skulle bry mig.
Det enda vi kan göra nu är att hoppas. Tills dess så lever inte min vackra varelse.