28/4

Jo alltså...

Jag har sjuuukt svårt att bestämma mig :( Vore as kul att åka till uppsala verkligen, men samtidigt så vill jag vara kvar hemma. Finns många anledningar, kan festa ikväll, kan vara med och umgås imorn, kan festa med mina två bästa vänner på måndag. Och så hatar jag att packa och greja, att åka långt långt bort. Och dessutom till staden där han är, vet att jag inte kommer träffa han dock men ändå, bara tanken gör att ja nästan vill spy faktist. usch.
Men samtidigt så känns det så taskigt att dagen innan ångra mig. Men seriöst jag råkade visst bränna liite för mycket pengar i förrgår så det är också en anedlning att stanna hemma. Kan komma på hur många som helst. Fan. Har bara idag på mig, för imorn bärle. Åh vad jag kommer ångra mig om jag inte åker, och kommer även ångra mig OM jag åker.. vilken skit.

Varför känner jag den här känslan i magen? spännande...

snälla HJÄLP, vet inte va ja ska göraaaaaa!!

And off she go!

26/4

Vilken toppen dag!

Imorse ringde emmas klocka 8.10 .. usch, va inte speciellt nöjd just då, men visste ju att det skulle bli en bra dag så kom upp relativt fort ändå :) hoppade in i duschen och vi spelade musik och gjorde oss iordning, käkade lite frulle innan vi tog cyklarna upp till mammas jobb för att låna bilen. glömde naturligtvis massa grejer så det va bara att åka te mig igen, osv.. men till slut kom vi iväg och vädret var toppen! Spelade bra musik och vi hade jätte trevligt, tog IKEA först för omväxlings skull, hittade en massa massa bra saker :) Sen tog vi seriöst bilen till Skopunkten och köpte lite skor, hehe. Sen började magarna kurra och vi käkade lite inne på marieberg. Hittade även där en massa väl behövliga saker, jacka osv. Köpte två fiskar :) har alltid velat ha fiskar! Jag döpte min till Göran och emmas fick heta Ritva, hon är konstig haha. Sen tog vi mammas racer-volvo hem mot kristinehamn igen, säg inget till nån men det gick ganska fort ;) hem lämnade, grejerna stoppade fiskarna i vattnet och sen vidare till Maxi. Handlade hur mkt mat som helst kändes de som hehe.

Hem och varva ner lite, plockade ordning alla nya fina grejer.. Och så.. sen hämta ja emma igen för vi skulle lämna bilen, så de gjorde vi och sen kunde man äntligen åka hem och laga mat. Sen dess har jag typ bara sletat. Brorsan ringde för en liten stund sen och sa att jag får en laptop nästa vecka, känns otroligt bra ! Värsta super datorn med Windows Vista och grejer.. NÖJD hehe. Han ska sova här imorn för han skulle visst träffa grabbarna lite. Kul.

Men ärligt, nu blir det sängen. Har ont i halva kroppen efter en riktigt slitig dag. Godnatt och sov gott.

And off she go!

25/4

En dag så..

vaknar man och känner att, vafan det här funkar inte längre. En sån dag hade jag igår, jag behövde en drastisk förändring annars hade jag gått i taket. Så jag tog en dusch, drog på mig lite kläder och smink och sprang sedan runt till dom bästa frisörerna i stan för att se om någon hade tid med mig, Agathon hade tid en timme senare så jag tog cykeln upp till mammas jobb och lånade lite pengar och bilen, sen direkt tillbaka. Satte mig i stolen och hon tittade fundersamt på mig och när frågan kom (hur vill du ha det?) så fanns ingen återvändo. TA AV ALLT!. Jag ville ha en kort kort page, och det fick jag. Jag bara såg hur allt mitt långa hår föll till golvet. Att gå från att ca 6 dm långt elr nåt så har jag nu ist 6 CM ! :) Och det är det bästa jag gjort i hela mitt liv, fy fan vad skönt. Hoppas verkligen inte jag kommer ångra mig, men det tror jag faktist inte, det växer ju ut!

Direkt efteråt så kändes faktist livet en aning lättare, inte ens ett telefonsamtal från Dig kunde få ner mig på botten. Du lät så himlans glad och positiv, gött för dig. Får se hur det blir på Söndag då. När man ändå ska upp dit ändå så kan man säkert svänga förbi.

Idag ska jag ta en promenad till Maxi och köpa muffins-ingredienser och tacos grejer till ikväll. För i eftermiddag så¨ska jag baka med Rebban, och ikväll ska emma och jag mysa och hon ska sova här!! :) För tidigt imorn så ska vi på våran första egna road-trip till IKEA , jag älskar henne SÅ!

Vi va förresten hemma hos henne igår kväll för jag skulle slinga hennes hår, så va Rebecca och Thomasson med också för vi skulle spela kort, och det var en så gryyymt rolig kväll. alltså fan vad vi skratta, HAHA. Jag och emma är inte nådiga när det gäller att fuska , hahaha. Skrattar nu bara jag tänker på gårdagen, fy satan vilken bra vecka det här ser ut att bli!

Nej jag orkar verkligen inte skriva mer, för jag är för glad! :)

Ser längre ut där bak på det här kortet än vad det är i verkligheten....



And off she go!

24/4

För nu har vi flytet, nu är det som det ska.

Skönt, äntligen kan jag radera honom ur mitt liv! Om bara Kristinehamn lär sig att inte tro dom vet allt om honom hela tiden och håller käften när jag är i närheten så ska det här gå skitbra, känns som jag ännu en gång ska klara det faktist :)

Och på tal om känns skit bra så fråga brorsan om ja ville ha en laptop eller inte, för nu har han hittat en jätte fin åt mig :) silvrig.. hihi, han är bäst. Och så ska han installera ett grymt virusskydd som är till för företag och egentligen kostar typ 4500 att ha per dator..Hoppas nu bara det är brännare på den annars vill jag faktist inte ha den. tror ja.. hehe skönt att lägga skattepengarna på nåt bra, för som sagts tidigare så får jag ju 7500 ;)

Märkte just att alla mina smileys på msn har försvunnit, va i HELVETE!! jaja, inget kan göra mig irriterad nu ;) hehe

Ha de fint alla söta människor, idag är en riktigt bra dag. (kan det bero på att jag är ledig tre dagar)

Puss

And off she go!

22/4

Det ryser i hela mig utav lycka.

Trodde aldrig kvällen skulle bli så kul som den blev igår!! Alltså fy faan. Tack kära kära maxi tjejer för en helt underbar kväll, ni e ju bara bäst! Haha, började med middag hos Linda, fläskfilé och potatisgratäng, ska det va så ska de ;) Sen tog vi bilarna över till Vicky i Karlstad så vare först sex party, haha längesen jag skratta så mycket. Vad sjuka tjejer är när det gäller sånt. (kanske ska beställa hem värdinnan om det finns intresse) . Sen när vi fått i oss några öl för mycket (förlåt, kan ALDRIG bli för mycket) så började det riktiga partyt, vi dansade och sjöng. det kom fler och fler maxi folk. Riktigt roligt alltså. Äntligen fick dom med sig lite bra musik, haha tror det va absolute music 33 eller nåt =) när man typ va 12, vengaboys och grejer. hehe. Sen när jag insåg att jag drrack på min sista öl så tyckte jag det va dax för nöjes. Och jag fick naturligtvis med mig två glada töser =) Träffa brorsan utanför så vi gick in med dom. Jag kommer in vid utanför rökrummet där och bara tittar upp i taket och det försvinner bara längre och längre bort och helt förvånat bara "wow" .. haha JA jag va impad. och dom va så söta Ylva& Elin, vi tappade nästan inte bort varann en enda gång =) Sen kom alla andra tjejer också och vi dansade som aldrig förr. Kändes som man va utomlands, grymt kul. Sen va vi utanför typ en timme o vänta på vanen som skulle ta oss hem, kom inte ur jävla karlstad förrän typ halv fyra, och efterfesten väntade ! Men till slut så kom jag dit, och jag, rebecca, mongo, nybble, gunnel och maria stog me bött musik och bara dansa.. skönt gäng. Vet inte riktigt när vi giick. fem halv sex kanske, då var det ljust ute och fååglarna kvittrade, äntligen sommar igen :)

sen lagade vi middag hemma hos mig haha. har kanske sovit två timmar eller nåt, men vet ni va, det vare värt! :) hehe Bilder kommer under dagen upp på http://seemlaan.bilddagboken.se

så länge...
.. jag och storebror :)

Glömde ju nästan bort, ett klipp med ett utav det grymmaste beat box framträdande jag hört!
http://www.youtube.com/watch?v=KeVwBJpRl4g   sista två minutrarna är grymmast, fy fan!


And off she go!

19/4

Eve - Love is Blind

Godmorgon, igår fick jag jätte konstigt samtal till min mobil, men samtidgt så känns det så skönt att få bevisat för sig gång på gång att man betyder nånting för en människa. Han träffade mig det sista han gjorde. Men vi syns ju snart igen så det känns bara lite konstigt, är inte alls långt att åka och hälsa på liksom. Men men, det som dagens inlägg ska handla om är något jag själv verkligen avskyr när folk lägger upp. Hela låttexter. Men jag bara måste, för bättre och ärligare låt finns inte. Om ni inte orkar läsa så har ni iallafall refrängen här, men jag rekomenderar er VERKLIGEN att läsa texten. speciellt vers 3.


Love is blind, and it will take over your mind
What you think is love, is truly not
You need to elevate and find



Och här kommer då hela låten..

Hey, yo I don't even know you and I hate you
See all I know is that my girlfriend used to date you
How would you feel if she held you down and raped you?
Tried and tried, but she never could escape you
She was in love and I'd ask her how? I mean why?
What kind of love from a nigga would black your eye?
What kind of love from a nigga every night make you cry?
What kind of love from a nigga make you wish he would die?
I mean shit he bought you things and gave you diamond rings
But them things wasn't worth none of the pain that he brings
And you stayed, what made you fall for him?
That nigga had the power to make you crawl for him
I thought you was a doctor be on call for him
Smacked you down cause he said you was too tall for him, huh?
That wasn't love, babygirl you was dreamin'
I could have killed you when you said your seed was growin' from his semen

[1] - Love is blind, and it will take over your mind
What you think is love, is truly not
You need to elevate and find

[Repeat 1]

I don't even know you and I'd kill you myself
You played with her like a doll and put her back on the shelf
Wouldn't let her go to school and better herself
She had a baby by your ass and you ain't giving no help
Uh-huh big time hustler, snake motherfucker
One's born everyday and everyday she was your sucker
How could you beat the mother of your kids?
How could you tell her that you lover her?
Don't give a fuck if she lives
She told me she would leave you, I admit it she did
But came back, made up a lie about you missing your kids
Sweet kisses, baby ain't even know she was your mistress
Had to deal with fist fights and phone calls from your bitches
Floss like you possess her, tellin' me to mind my business
Said that it was her life and stay the fuck out of it
I tried and said just for him I'll keep a ready clip

[Repeat 1 (2x)]

I don't even know you and I want you dead
Don't know the facts but I saw the blood pour from her head
See I laid down beside her in the hospital bed
And about two hours later, doctors said she was dead
Had the nerve to show up at her mother's house the next day
To come and pay your respects and help the family pray
Even knelt down on one knee and let a tear drop
And before you had a chance to get up
You heard my gun cock
Prayin' to me now, I ain't God but I'll pretend
I ain't start your life but nigga I'mma bring it to an end
And I did, clear shots and no regrets, never
Cops comin' in, watch me going to jail
Nigga whatever my bitch, fuck it my sister
You could never figure out even if I let you live
What our love was all about

I considered her my blood and it don't come no thicker

[Repeat 1]                                                                                                                                                                                image20



Och som vanligt;
And off she go!

18/4

Hurtig.

Hehe jess, har varit uppe sen 8.30 och har hunnit gjort massor med saker, chek this out!;
-Dammtorkat
-Tvättat
-Dammsugit
-Skurat
-Diskat
-Solat
-Hängt tvätten
-Ätit lunch
-Duschat och gjort mig iordning
..så nu ska jag snart till karlstad med emily.. ska försöka inte köpa nånting men det kommer bli svårt.. well well, lika bra att shoppa upp pengar,a får ju nya nästa fredag ;) hehe och då drar vi till uppsala över valborg, blir nog skit kul!!

Men men, inte tid att sitta här, ska göra mig iordning för att gå ut. puss

And off she go!


17/4

?

Ja, i princip så har jag väl känt mig senaste dagarna.. har varit en riktigt konstig helg och måndag..Går liksom inte att beskriva, men ena stunden har allt bara varit så underbart härligt och i andra stunden så har jag suttit och bara tänkt på vad man egentligen gör här. i livet alltså. Inte för att jag mår dåligt eller nåt sånt, bara allmänt alltså, vad gör vi här? Men men, även det löste sig genom min kväll igår. Jobbade jätte länge men det kändes som jag va där jätte kort stund. Hade stängning i förbutiken för första gången alldeles själv igår, det va skitkul! Äntligen får man lite ansvar på det där stället! :) haha alla va så söta, verkligen tjatade "hur går de emelie?" diggar mina arbetskamrater hårt! Kvällen blev bara bättre, åkte hem med ett leende efter VÄL utfört jobb, sen fick jag det telefonsamtalet jag väntat på några dagar. Skönt att få säga hejdå face to face. Ses snart :)

En månad och 3 dagar kvar tills brorsan landar i sverige.. fy fan :))
Idag är en bra dag, emily kom i förmiddags och vi tog oss en svänga på stan, hittade en fräsch tunika på JC så den fick det bli, ska nog ha den på lördag då jag ska till Karlstad ! Kommer också bli kul.. iallafall roligare än i lördags, det va riktigt trevligt hemma hos emma men ankaret verkligen SÖG !! fy fan vad tråkigt, sjöng en kareoke låt med emma sen gick jag hem, riktigt sugit.. jäjä, tar nya tag ;)

Idag lagade jag super god mat, brynte lite Lax i Olivolja, hade Pasta till det och en riktigt fräsch sallad! Mums.



And off she go!

13/4

Jag är inte den som är den..

Hehe, köra suburban, ha en bra dag på jobbet, umgås med vissa, ta ledigt på söndag för att supa sig dyngrak imorn och gråta till "Talang".. så har min fredag sett ut. Tror inte den hade kunnat bliva mycket bättre. vet ju att snart är brorsan i min närhet så månader går fort om man säger.. har en massa massa inplanerat den här våren, enda helgen ja inte hade planerad typ va nästa helg fast det varade juh inte så länge för idag kom Vicky gumman och stoppade en inbjudan i handen på mig :) sexparty/födelsedagsfest hemme hos henne i karlstad på lördag. kommer verkligen verkligen bli toppen!!
Och imorn har emma fest. kommer nog bli skit kul där med.

Men men, nu är jag trött och börjar tidigt imorn så sängen väntar, men sen äre fest och trevligt folk imorgon!

Ha det fint alla, det har verkligen jag.

And off she go!                                                                                    

12/4

"Balla".

Jess, idag har hon varit här, kära farmor :) Är så gött att vi kan sitta i 2 timmar och bara prata, små tårögda ögon ibland, skratt ibland.. och ibland bara helt naturliga saker.. har aldrig haft det såhär lätt med henne. känns som vi båda landat lite. Sen att man får lite "fickpengar" utav henne är ju inte helt fel heller. passade som handen i handsken den här månaden kan jag säga! En tusenlapp kommer få åka direkt in på ica-kortet iallafall.. bra att ha mat hemma om man säger ;) hehe.

Har för övrigt jobbat sen 8 imorse så tror ja kommer bli trött tidigt ikväll, kvällen ska jag som den brukar spendera hos emma. gött.. chilla lite med tjejerna.. måste nog äta nåt innan bara, e lite små hungrig..

men men, nu ska jag göra nåt annat så länge. ha de fint.

And off she go!

vad e de för datum idag?

Med ett leende på läpparna.

Så är jag idag ledig min sista dag innan 9 jobbdagar drar igång.. är inte alls speciellt sugen på det men det blir pengar.. så det ska nog gå bra :) Har ju som tur är ett jobb jag verkligen gillar!

Helgen har, som ni säkert redan läst varit helt sjukt rolig! Lördagen va minst lika kul som fredagen, firade rebecca sen gick vi till statt där det var otroligt mycket folk! inte som juldan men ändå liksom :) Och som tur var så han grabbarna hem också så vi härjade och jag och Kalle buggade på statt, hehe fan va han e säker! Nej men seriöst alltså, roligaste kvällen på statt på mycket länge, kanske berodde på min grymma fylla också? haha, vid ett hade jag nått toppen kan jag säga (eller kanske ska säga botten) .. tänkte gå hem men som den gamla party pinglan man är så vart jag kvar och sen blev det även efterfest. Hos Mongo, naturligtvis.. jätte mycket folk hmm kanske runt 20-25 pers.. roligt hade vi iaf :) Fint kallt att gå hem sen bara, men de vare värt. Sen gjorde vi upp att jag skulle me dom o åka hoj och kroos igår.. vilket jag inte tog särskilt seriöst men igår så ringde mongo och sa att ja skulle komma bort, så de gjorde jag.. var på Kinan och sen degade vi hemma hos han, ja o grabbsen hehe..

Blev dock varken hoj eller kross för min del, orkade inte så när vi kollat klart på filmen så tog jag och gunnel sällskap så gick jag hem.. senare så kom Alek hit och vi satt i flera flera timmar och bara snackade skit och drack cola, några cigaretter gick det åt också ;) Men men, det var riktigt trevligt..

och idag då.. idag ja, då är jag ledig och riktigt sugen på att bara vara hemma.. fast vi får se om man kanske drar sig ut på en promenad sen eller nåt, men inge roligt väder direkt.. well...kanske köper en laptop snart också, inte för att jag behöver nån ny dator men kan va gött o ha ;) haha

And off she go!


7/4

Påskhelg,
                                                                                                           
 jag och baby
och vilken en :) fyfan vad roligt jag har, igår vbar ju helt underbart, dagen kan du läsa om i nedanstående inlägg och kvällen var festfylld, vi hade så enormt roligt. och en viss emma va så grymt full haha. fsat det va vi allihop, kommer inte ihåg så mkt faktist.. vet att jag och Olov buggade en massor och det var skit roligt, vi va jätte duktiga :) Sen va han kalle me, han va skit kul kille :) får hoppas grabbarna hinner hem från jönköping halv tidigt ikväll så vi får ffesta lite ihop. !

GRATTIS REBECCA :)

Idag har jag och emma käkat frulle ihop innan vi hälsade på grabbarna en sväng hemma hos mongo innan vi gick till mamma. käkade påskmiddag och gick påskkärring med fredda och becca, dom e så himlans goa! har knappt inte vart något bakfull alls idag, toppen :) fick en skiva utav jimmy med massa bilder från nu när han var nere i Bali och hälsade på magnus, och JA jag grät. saknar brorsan så sjukt mycket, bara längtar tills ja har honom inom räckhåll, för oslo är faktist inte så långt, ska nog dra me emma dit en helg i sommar. kanske rebban också :)

men nu är det såhär att egentligen så ska jag vara klar redan så jag måstse springa in i duschen! men vi hörs och ses och allt där ni vet ikväll. och imorn blir det förhoppningsvis hoj och kross :)

and off she go!


6/4

i läderjacka och jeans..                                                              

har jag idag glede motorcykel :) första gången och fyfan vad kul det va!! gick riktigt riktigt fort, och tog kurvorna riktigt gött.. mmMMmm.. nästa år hoppas jag att jag själv har en hoj och körkort, vore grymt!!
Och vad grymt mycket folk det va överallt, först här i stan sen hela vägen upp till filipstad, även i filipstad blev det en kortege sen fortsatte vi ner mot karlstad men svängde av till kristinehamn vid molkom.. där var vägen sjukt skön, gick en hel del fort där.. hehe.. tack Mongo för åkturen =)

stinker hoj utav mig och håret är en enda stor tova, men vad gör det? jag är världens lyckligaste tjej idag tror jag..
Ska in i duschen strax och sen bär det av mot fest, ikväll händer det hos adam. kommer nog bli kul I think.. längesen längesen...

men men, inte tid o sitta här längre.. hörs da!

And off she go!


5/4

I röd piké och grå byxor..

Så styr jag min cykel mot jobbet, usch inte ett dugg sugen. Men får se det positivt, endast fyra och en halvtimme innan jag är ledig i FYRA dagar :) ska bli riktgt riktigt skönt, vet inte vad jag ska göra bara :) haha..
Men imorn så har jag nog tänkt storstäda, sen ut på en lång promenad, kvällen kasnke bjuder på lite party. får se hur jag känner, men hörde ryktas om att Byz kommer till biljraden, kanske är värt att gå dit då?
Lördagen så blir det påskmiddag med familjen & Emma, kommer bli super trevligt! Älskar dom såå mycket. saknar Magnus iår bara :( Och så fyller ju rebecca år så vi ska fira henne på kvällen. gött.
Söndag är jag alltså lika med bakfull, hehe.

Oops, klockan gick lite småfort sista kvarten nu så dax att dra på sig pjucksen och sticka iväg, härligt väder idag :) Var ute 10 imorse och gick påskparaden med Rebecca och mammorna med barn =) Mysigt.

Ha de fint alla, NU ÄR DET VÅR !!

And off she go!

2/4

Lilla VM och morgonrunda.



Jess i helgen avgjordes det, mitt allra sista Lilla VM :(
Vi fick plocka hem bronset men var verkligen värda den där guld-pengen! Otur med domare och skador inom laget gjorde att vi släppte in några för många bollar bakåt i dom matcher vi förlorade. Detta gjorde att Bruks kunde knipa andra platsen och en plats till finalen med endast målskillnad. Surt, riktigt surt. Men men, jag ska coacha fram mina tjejer till ett guld nästa år.

Det har för övrigt varit en låång helg med enormt mycket träning eller vad man ska säga. Har ätit mellan varje match och sen typ direkt ut och börjat springa, tappade 2 kilo på bara dom här två dagarna.  Bra motivation till att ta en springtur nu på morgonen så det gjorde jag vid 8 hehe. Skön luft som fan ute och bra väder, musik i öronen och fötterna som en efter en lyfter och dunsar mot marken. Vilken känsla det  va :)

Funderar idag på att hänga med mamma och barna, vore så gött. Men jag får se vad som dyker upp, jag är iallafall nyduschad och fräsch nu, ska bara tvätta klart maskinen och hänga den så är jag redo för dagens äventyr :)

Det finns bilder från helgen på http://seemlaan.bilddagboken.se värt att se :)

And off she go!