29/7

Så jävla tok-underbart så det finns inte!

Igår stämplade jag ut 12.55 och cyklade hem fort, bytte om grabbade tag i väskan och åkte bort mot systemet, massa massa krångel, orkar inte dra den historien, men det slutade väl med ca 24 öl och 25 cider på min cykel, plus massa packning, vingligt! Mötte brorsan, fia, helen och isabell vid mastis, dom hämtade mig med båt... vi åkte mot mårön och på vägen dopapde vi oss... resten utav kvällen bestod av vattenring-åka, bada, surfa, skratta, grilla, dricka, röka, dansa, gymnatisera, haha.. så jävla skönt. Vädret va på topp hela tiden och alla va glada och allt va bara så skönt. Senare gick vi och la oss och jag trodde jag skulle få svårt att sova i en liten röd stuga mitt i skogen, vid vatten med utedass dessutom (jag som springer på toa ca 3 ggr varje natt) vi satt på altanen innan vi la oss och så skulle ja på dasset så jag tog med en liten lykta, kände mig som Emil i lönneberga :) ... men iallafall, jag somnade som en stock och sov sov sov... vaknade nån gång sådär för att de va varmt och så... annars, inga problem, vaknade på morgonen av att vågorna kluckade mot berget ca två meter från mitt fönster och börja le.... trodde klockan kanske va 6-7 eller nåt så jag tänkte gå upp och ta ett morgondopp innan jimmy o fia skulle vakna men tittade på klockan och hon va kvart över nio! haha, då har man sovit bra :) ... vi myste hela dagen med frukost i solen, stekande, badande, mycket prat... tog en lätt lunch och sen drog vi ut med båten och lyssnade på skön musik och kluckade runt lite... riktigt skönt..Och on top of all this så har man ingen täckning därute så ingen har kunnat få tag på mig, jag trodde jag skulle få spunk men det va faktist också skönt, jag tänkte på mobilen kanske tre gånger, då de hade varit roligt att skicka sms eller nåt, men inte mer än det... så det känns lite konstigt att det va så skönt :)

Hände en liten tråkig grej dock... det sista som hände typ, det hade åkt i en grej i vattnet som jag skulle hjälpa fia och fiska upp, tänkte inte på att klipporna va hala så jag tog ett stort kliv rätt ner på en klippa och halkade, det ömmade till lite i tån men det syntes inget så jag sa att det hade gått bra, men sen när jag gick upp från vattnet såg jag att det började blöda,, började göra lite ont men inte mkt, satte mig på en stol vid stugan och tittade närmare, hela nageln hade lossnat men satt kvar lite nere i hörnet så jag vågade inte röra den utan drog bara på ett plåster det såg skitäckligt ut verkligen, trodde jag skulle svimma nästan, och fia såg ut att va nära å spy(men de gjorde hon inte hehe), men det konstiga va att det inte gjorde ont alls... jimmy sa att det förmodligen va bortdomnat, och han hade rätt för nu gör det bara ondare och ondare :( hoppas jag kommer kunna sova inatt... och jobba imorn, det kommer bli hårt med tobaksleverans soch allt som står på schemat... men fan, bara att bita ihop antar jag... jävligt ont gör det dock...

Snart är det helg... ledig helg, sjukt skönt.

Egentligen hade ja tänkt skriva lite blogg om en annan sak, men jag orkar inte. Det löser sig med tiden det där...

ha de bra.

Emelie.


Kommentarer
Postat av: T£$$

ja visst är det bra :) eftersom priserna är normala där oxå :) allt bra med dig gumman? såg dig på Maxi i helgen :) på långt håll. va in o snabbhandlade lite :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback