22/6 - del2

Trött på mig själv.

Har inte varit hemma på ett dygn... Skulle gå upp nu och dricke juice ur kylen, upptäcker en glipa vid frysen, tror ni inte att jag har ahft frysen öppen i över ett dygn eller? Tråkigt irriterande! Så nu är allt tinat i frysen.. Men det är ju fortfarande kallt och under kylskåpstemperatur, är det farligt att bara stänga dörren och låta allt frysas in igen då eller blr det dåligt då? Annars blir det till att laga en jävla massa mat och frysa in sen... hehe.. ååh, tröttsamt!

Emelie.

Kommentarer
Postat av: Kayle

man ska inte frysa sånt som blivit tinat en gång. Inte heller frysa tillagad mat som varit fryst en gång. Mycket bakterier som bildas!

2008-06-22 @ 21:11:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback