23/5 - del2

Trött.

Extremt trött, jätte trevlig eftermiddag/kväll.. Tiden går fort med dom brudarna alltså.. Sjuk humor!
Imorn börjar min sista jobbhelg på nästan två månader.. ska bli såå gött att ha ett liv. Är förresten ledig 29maj-8 juni så har nån något tokigt roligt på G så är jag absolut på! Dagarna kommer gå fort men jag vill ändå boka lite extra roligheter :)

Varje dag bevisas mer och mer att jag har blivit mig själv igen, självklart är jag orolig varje gång jag gör nåt att den gamla yrseln ska komma tillbaka men det ger sig mer och mer för varje gång, känns skönt att kunna göra saker igen. Ordentligt.

Måste bjuda på ett kort, men för att bjuda på det så måste jag först förklara lite snabbt vad det är.. I onsdagskväll skulle vi ha myskväll hos krissan och på väg uppför trapporna i hennes trappuppgång så ligger det en fågelskit som vi alla typ säger till varann "akta er för fågelskiten", "kliv inte i fågelskiten".. så alla gick runt den men ingen reagerade liksom på att det faktist låg en fågelskit i hennes trappuppgång!? Ytterligare en trappa upp märker vi en galen skata så vi skriker och typ ramlar på varann för han e helt galen och instägd.. på det här kortet flaxar han till framför Linda och Madde och jag lyckades knäppa ett sånt där riktigt kodakmoment!

(sorry madde;) .. )


Emelie.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback